Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95
Cod produs
73X1SR56-SC
Out Of stock
Descriere
O problema corect diagnosticata este pe jumatate rezolvata. Problema: patina inferioara nu-si mai atinge parametrii functionali. Bratul nu mai este asa mobil. Nu stii ce are. Suni la partenerii tai, suni la ACN. Consultantul te asculta, intreaba pe alocuri si la final iti da verdictul. Ai nevoie de o patina inferioara New Holland LB95 Jumatate de problema s-a rezolvat. A mai ramas jumatate. Ne intreaba cum ajunge la el. Ii dam solutia cea mai simpla. In 24 de ore. Problema este rezolvata.

La noi in sector majoritatea utilajelor grele vin de departe. De foarte departe. Vorbesc alta limba. Fie ca ne referim la utilaje, fie ca ne referim la piesele lor de schimb. Daca un proprietar de utilaje este lasat singur ii va fi foarte greu sa se descurce. Mii de intrebari. Unde sa te duci? Cu cine sa vorbesti? Aici intervenim noi. Facem noi tot acest efort de informare, sistematizare si organizare. Si iti oferim doar ce este original. Suna-ne, solicita-ne recomandari si le vei primi. Imediat vom trimite si piesa.

Patina inferioara New Holland LB95 gata de lucru
Acest articol este un sprijin pentru bratul de lucru al utilajului tau. El este conceput sa infrunte timpul si presiunile din timpul exploatarii. Astfel, materialul din care este construit are o structura speciala. Cat priveste rolul patinei, acesta este sa permita o extensie a bratului mai usoara si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Tu si noi, doua jumatati egale
Ne-am dorit sa oferim un serviciu de consultanta gratuit dintr-un simplu motiv, ai nevoie de el astfel. Informatia circula liber, noi doar o organizam astfel incat, prin oamenii nostri, sa iti oferim doar recomandarile care te privesc. Nu te asaltam cu amanunte inutile si care nu te intereseaza. Iti oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde te afli. Cum ar spune doi prieteni, jumatate tu, jumatate eu.

Garantie
O asemenea patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB95 va sosi la tine alaturi de un certificat de garantie ce acopera riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Aceste situatii apar foarte rar, dar este bine sa elimini orice risc daca este posibil.

Livrare
Aceasta patina inferioara, trebuie musai sa ajunga la tine repede si intreaga. Am fi placut surprinsi sa te primim la noi ca sa poti ridica chiar tu produsul direct din depozit dar, daca nu se poate, il putem expedia cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in maxim 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul patinei si nu cunosti pe nimeni prin vecini, adreseaza-te consultantilor nostri. Avem o lista intreaga cu mecanici colaboratori din toata tara. Acestia mai pot remedia repede si sigur orice alta defectiune a utilajului, acolo unde este, pe loc. Terminam procesul de repunere in functiune in foare scurt timp!

Specificatii tehnice:

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura