Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB85
Cod produs
D67MHON4-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta patina inferioara New Holland LB85 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. Si nu ne jucam cu cuvintele, nu facem caterinca de lucruri serioase.  Este o piesa conceputa inteligent din materiale de cea mai buna calitate. Este perfect compatibila cu gama New Holland. Fiind o piesa de schimb din categoria elementelor consumabile si uzura, te sfatuim sa alegi intotdeauna un produs cu pedigree. Alege si cumpara de la noi. Iti garantam ca vei fi multumit.

Intamplarile neplacute se intampla intotdeauna exact cand tragi un pui de somn sau cand iti fierb pastele. Adica atunci cand ti-e lumea mai draga. Nu ai ce sa ii faci, important este cat de pregatit esti sa le infrunti. Spre exemplu cand iti pocneste patina inferioara de la bratul buldo-ului New Holland.  Esti surprins? Ai ramas perplex cu macaroanele fierband? Nu, pentru ca esti pregatit si stii ce sa faci.  Ne suni pe noi. Chiar si din pat sau din bucatarie, caci nu se vede. A doua zi firma de curierat e la tine la poarta. Ti-a adus piesa.  Totul e acum in regula. Somn usor sau pofta buna, whatever.

Patina inferioara New Holland LB85 gata de lucru
Acest articol este un sprijin pentru bratul de lucru al utilajului tau. El este conceput sa infrunte timpul si presiunile din timpul exploatarii. Astfel, materialul din care este construit are o structura speciala. Cat priveste rolul patinei, acesta este sa permita o extensie a bratului mai usoara si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Tu si noi, doua jumatati egale
Ne-am dorit sa oferim un serviciu de consultanta gratuit dintr-un simplu motiv, ai nevoie de el astfel. Informatia circula liber, noi doar o organizam astfel incat, prin oamenii nostri, sa iti oferim doar recomandarile care te privesc. Nu te asaltam cu amanunte inutile si care nu te intereseaza. Iti oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde te afli. Cum ar spune doi prieteni, jumatate tu, jumatate eu.

Garantie
O asemenea patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB85 va sosi la tine alaturi de un certificat de garantie ce acopera riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Aceste situatii apar foarte rar, dar este bine sa elimini orice risc daca este posibil.

Livrare
Aceasta patina inferioara, trebuie musai sa ajunga la tine repede si intreaga. Am fi placut surprinsi sa te primim la noi ca sa poti ridica chiar tu produsul direct din depozit dar, daca nu se poate, il putem expedia cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in maxim 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul patinei si nu cunosti pe nimeni prin vecini, adreseaza-te consultantilor nostri. Avem o lista intreaga cu mecanici colaboratori din toata tara. Acestia mai pot remedia repede si sigur orice alta defectiune a utilajului, acolo unde este, pe loc. Terminam procesul de repunere in functiune in foare scurt timp!

Specificatii tehnice:

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura