Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Cod produs
IN08DXSB-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta patina inferioara New Holland 575E este piesa de care sigur ai sau vei avea nevoie.  Nu trebuie sa sapi in gaura de sarpe dupa ea. Este la suprafata, la vedere. Se gaseste in depozitul nostru. Si nu este orice patina. Noi iti oferim un model original, produs de brand. Pentru ca noi suntem intotdeauna pentru calitate. Marile opere industriale sau de constructii se infaptuiesc cu utilaje de calitate, iar un utilaj de calitate este compus doar piese de calitate. Ale noastre.  Suntem un partener care mizeaza doar pe excelenta. Cu noi nu ai cum sa-ti ratezi obiectivele!

Asa cap asa caciula, zice vorba straveche. Noi mai stim una - cum e verdictul asa e si reparatia. Aici sa te vedem! Daca vrei sa economisesti bani, nu vorbi despre utilajul tau cu un legumicultor, caci nu ai nevoie de o varza ci de o piesa de schimb. Vorbeste, asadar, cu un consultant ACN. Acesta e pregatit 100% si gaseste din prima unde se ascunde necazul. Asculta-l caci stie ce spune atunci cand iti recomanda ceva. El iti va da verdictul. Cere-i informatii, roaga-l sa te invete cu un plan de revizii anuale. Te va invata. Si totul este gratuit. Iti raman bani suficienti pentru o varza a la Cluj.

Patina inferioara New Holland 575E asigura un brat puternic si harnic
Acest articol vine sa completeze gama de piese destinate lucrului in bune conditii a subansamblelor lucrative ale utilajului tau. El este conceput sa infrunte timpul si presiunile din timpul exploatarii. Astfel, rolul patinei este sa permita o extensie a bratului mai usoara si o fixare corespunzatoare a acestuia.

Lectia de generozitate
Trebuie sa stii, caci e important - de la noi nu te alegi doar cu o piesa de schimb ci si cu recomandari valide pentru intretinerea si montajul ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Recomandarile noastre sunt gratuite.

Garantie
Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, aceasta patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland 575E a fost conceputa pentru conditii deosebite de exploatare. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Aceasta patina trebuie sa ajunga urgent la tine. Bratul utilajului tau este in suferinta. Nu mai stam pe ganduri. Asadar: impachetam, punem la curier, acesta zboara catre tine, a doua zi iti bate la usa, verificati impreuna pachetul, ii platesti rambursul… fericirea are chipul tau. Sa stii ca poti ridica produsul direct de la depozit. Avem parcare. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi reparat si imbunatatit cu o piesa de schimb buna doar de un mecanic la fel de bun. Daca ai doar piesa dar nu si mecanicul, nu e nimic, le facem noi legatura. Iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e din nou pe front.

Specificatii tehnice:

Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura