Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Cod produs
VDE307TO-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta patina inferioara New Holland 675E se afla in mod constant in depozitul nostru. O tinem intr-o perfecta stare de conservare ca sa ajunga la tine exact cum a iesit de pe poarta fabricii. Iar cand pleaca spre tine, nu ajunge oricum. Vorbim, iti spunem despre calitatile ei, despre riscurile unei exploatari improprii ale utilajului, despre solutiile pe care le avem si pentru alte posibile defectiuni. Si putem aborda orice subiect care sa faca procesul implementarii noii piese, unul scurt si de succes. Suna-ne oricand!

Printre lucrurile pe care le facem in mod curent se afla invatarea continua. Colegii nostri isi innoiesc cunostintele cu ce a aparut nou pe piata utilajelor industriale si de constructii. Invatam, invatam, invatam! Iar cand luam o pauza, o luam tot ca sa invatam. Invatam si cand vindem, invatam si cand propunem solutii personalizate, invatam si cand ne certi si cand ne feliciti.  Invatam din fiecare piesa noua care apare, invatam si din piesele care dispar, caci lasa in urma o patina. Asigura-te de suportul nostru. Am invatat cum se face.

Patina inferioara New Holland 675E poti fi sigur pe ea
Aceasta piesa este realizata dintr-un material cu o chimie speciala, care ii confera face din ea un adversar redutabil al uzurii. Se mai numeste si glisor si asigura extinderea bratulului utilajului si fixarea lui corespunzatoare. Fiind un consumabil de uzura, sunt indicate, totusi, unele verificari inainte de inceperea programului zilnic al utilajului. Se poate evita cu succes cedarea piesei inainte de perioada prognozata de manualele tehnice. Caci se mai intampla.

Bun de lucru!
Confortul clientilor se afla permanent in atentia noastra. De aceea, serviciul de consultanta este gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea, caci seriozitatea este calitatea noastra principala. Nu ne jucam cu asa ceva. Beneficiezi de suportul nostru oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj, si montajul chiar la fata locului. Serviciul nostru va face utilajul tau bun de lucru!

Garantie
Aceasta patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland 675E este in garantie timp de 6 luni de zile. Te asiguram ca in aceasta perioada vei putea beneficia de o inlocuire a ei, fara a o plati a doua oara, in cazul in care apare vreo defectiune cauzata de procesul de fabricatie!

Livrare
Efectuam expeditia piesei prin firmele de curierat rapid. Ajungem oriunde, in toata tara. Primesti produsul in maxim 24 de ore cu plata la primire. In acest caz acesta te invitam sa verifici piesa in prezenta curierului, inaintea efectuarii platii, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Pe de alta parte, poti ridica piesa direct de pe raft din depozit, exista si aceasta posibilitate, ti-o recomandam cu caldura. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Iti facem recomandarea ca patina sa fie montata doar de catre un specialist adevarat. Daca nu ai pe statul de plata unul, atunci intervenim noi pentru ca suntem pregatiti cu o lista de mecanici excelenti pe care ti-i putem pune la dispozitie. Nu ezita sa ne contactezi.

Specificatii tehnice:
Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura