Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB75.C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75.C
Cod produs
VE9WLIJK-SC
Out Of stock
Descriere
Cum se intampla uneori, dupa o lucrare reusita, pot aparea momente de pauza. Este o buna ocazie sa faci o revizie parcului de utilaje, sa vezi daca si ce trebuie schimbat.  S-ar putea sa descoperi ca ai nevoie de o patina inferioara New Holland LB75.C Iar cand e timpul sa iei o decizie stim sigur ca primul lucru pe care il vei face este sa ne cauti pe noi. Avem piesa, este cea mai buna si, mai ales, o primesti in maxim 24 de ore. Poti semna linistit un nou contract. Utilajul este pregatit.

De multe ori, este enervant cand descoperi ca, dupa ce primesti piesa de schimb, nu ai pe cineva pregatit care sa o monteze. Tu nu ai mecanic, sau poate ca a iesit la pensie si nu ai gasit un inlocuitor pe masura. Ne-am gandit si la asta asa ca am adaugat pachetului nostru de servicii si posibilitatea de a-ti asigura un specialist care sa efectueze montajul. Detinem un portofoliu solid de mecanici si ateliere mecanice de pe cuprinsul intregii tari. In timp ce livram piesa avem grija sa iti dam datele de contact ale unui specialist, ok? Pentru ca ne pasa.

Patina inferioara New Holland LB75.C este superioara efectelor uzurii
Aceasta piesa este realizata dintr-un material cu o chimie speciala, care ii confera face din ea un adversar redutabil al uzurii. Se mai numeste si glisor si asigura extinderea bratulului utilajului si fixarea lui corespunzatoare. Fiind un consumabil de uzura, sunt indicate, totusi, vizite periodice la “locul lor de lucru” inainte de inceperea programului zilnic al utilajului. Se poate evita cu succes cedarea piesei inainte de perioada prognozata de manualele tehnice. Caci se mai intampla.

Cere…nu ramai fara raspuns
Ne-am spus ca lucrurile bune, vor aduce intotdeauna langa noi antrepenorii buni. De aceea am construit acest serviciu de consultanta pe care il oferim gratuit. Putem sa iti recomandam cele mai bune solutii indiferent de problema. Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a defectiunii, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Chiar putem asta. Contacteaza-ne cu incredere!

Garantie
Aceasta patina inferioara pentru buldoexcavator New Holland LB75.C nu soseste singura. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Si functioneaza, chiar functioneaza!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi glisorul de la noi, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri sau completeaza cererea de pe site, pentru eficienta. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde le poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Orice varianta ai alege, este ok pentru noi.

Montaj
Montajul unei patine inferioare este foarte important pentru de acesta depinde o exploatare eficienta si pe termen lung. Nu da un skip superior aceastei etape, caci gresesti. Iar daca nu ai un mecanic, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, iar ei iti vor spune unde il gasesti. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:
Baza mare trapez: 47mm
Lungime: 300mm
Inaltime trapez: 20mm
Baza mica trapez: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura