Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic DIN 51524-2: HLP32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DIN 51524-2 HLP32 Texaco
Cod produs
G1MN9JLA-AT
Out Of stock
Descriere
Suntem suma alegerilor pe care le facem, iar detaliile fac de cele mai multe ori diferenta. De aceea trebuie sa tratezi cu seriozitate si implicare fiecare decizie pe care o ai de luat. Iar ca sa-ti fie lucrurile mai simple, pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale, apeleaza la noi! Vei gasi solutiile cele mai eficiente, adecvate nevoilor fiecarui utilaj, venite din partea unor persoane bine pregatite. Si, pentru ca lubrifierea joaca un rol important pentru functionarea utilajului tau, venim in intampinarea nevoilor tale cu o recomandare de prima clasa.

Acest ulei hidraulic DIN 51524-2: HLP32 Texaco de inalta calitate pe baza de zinc indeplineste cele mai exigente cerinte de lubrifiere ale sistemelor hidraulice, oferind maxima protectie impotriva uzurii si depunerilor, gratie pachetului complex de aditivi pe care il contine. Are excelente proprietati antispumante si antioxidare, fapt care iti garanteaza o exploatare nestingherita vreme indelungata. Pentru sanatatea sistemului hidraulic, foloseste un fluid performant ca acesta si nu vei regreta. Suna-ne si afla mai multe, suntem deschisi solicitarilor tale!

Ulei hidraulic DIN 51524-2: HLP32 Texaco - pentru o lubrifiere optima!
Acest ulei hidraulic DIN 51524-2: HLP32 Texaco satisface cu succes nevoile de lubrifiere in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv in cazul pompelor cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru masini unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

E mai usor cand ai aliati de nadejde!
De ce sa-ti bati capul cand ne ai pe noi? Cand ai vreo problema tehnica sau nu stii ce piese sau consumabile sa-i oferi masinariei tale, da-ne de veste! Echipa noastra de specialisti este pregatita sa intervina oricand ai nevoie de ajutor. Iti furnizeaza informatii pretioase despre nevoile de intretinere ale utilajului pe care il detii. Nicio problema nu e prea complicata, isi gaseste rezolvarea cat ai zice „peste”. Si, in plus, e si gratuita consilierea. Contacteaza-ne si scapi de batai de cap!

Stim cat de mult conteaza sa-l ai atunci cand ai nevoie, astfel ca iti livram acest ulei hidraulic DIN 51524-2: HLP32 Texaco in doi timpi si trei miscari. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Fluid hiudraulic pe baza de zinc, recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura