Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic General Motors LS2 HP32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
General Motors LS2 HP32 Texaco
Cod produs
E4KJXML0-AT
Out Of stock
Descriere
In aplicatii hidraulice ai nevoie de un ulei special conceput pentru utilizarea in astfel de conditii, dat fiind conditiile specifice de lucru. Incearca acest ulei General Motors LS2 HP32 Texaco si nu vei mai putea renunta la el. Este un lubrifiant de inalta calitate pe baza de zinc, ale carui proprietati remarcabile vor satisface pe deplin nevoile de lubrifiere ale sistemelor hidraulice. Formula sa inovatoare contine aditivi antiuzura si antispumare de inalta stabilitate, astfel ca vei prelungi considerabil durata de viata a componentelor. Mai ales ca are si inhibitori ai ruginii si ai oxidarii, astfel ca filtrele vor ramane curate si mereu functionale.

Nu te sfii sa ne ceri sfatul cand te afli in dificultate, specialistii nostri vor gasi cele mai eficiente solutii pentru tine. Iti vor furniza informatii pretioase despre produsele destinate utilajelor, dar si despre mentenanta si intretinerea pe termen lung a acestora. Fa-ti viata mai simpla, suna-ne! Te ajutam sa iesi din impas.

Ulei General Motors LS2 HP32 Texaco - un lubrifiant de cursa lunga!
Acest ulei General Motors LS2 HP32 Texaco satisface cu succes nevoile de lubrifiere in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv in cazul pompelor cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru masini unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Cu partenrri de cursa lunga, rezolvi problemele in doi timpi si trei miscari!
Stim ca uneori poate fi dificil sa ai grija de utilajele tale, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa-ti fie mult mai simplu sa gasesti solutiile potrivite la momentul potrivit. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti impartaseasca din secretele utilajelor, pentru a-ti usura considerabil misiunea. Contacteaza-ne si vei depasi mult mai usor obstacolele!

In secolul vitezei, promptitudinea este primordiala, dar nu-ti fa griji, iti livram acest ulei General Motors LS2 HP32 Texaco super rapid. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Fluid hidraulic pe baza de zinc, recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura