Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Denison HF-2 HP32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Denison HF-2 HP32 Texaco
Cod produs
6W7NG1FX-AT
Out Of stock
Descriere
Stii ce rapida este uzura in atacarea componentelor masinariei tale? Frecarea pe uscat are urmari neplacute, de aceea trebuie sa te asiguri mereu ca lubrifierea este in parametri optimi. Tine-o din scurt si ai grija sa fii intotdeauna aprovizionat cu lubrifiantul adecvat diferitelor sisteme ale utilajului tau. In aplicatii hidraulice, ai nevoie de un lubrifiant special, cum este acest ulei hidraulic Denison HF-2 HP32 Texaco pe baza de zinc, ale carui proprietati iti ofera performanta pe care ti-o doresti. Tine departe uzura si depunerile si are excelente proprietati antispumante si antioxidare, conferind sistemului fiabilitate si viata lunga. Mizeaza pe calitate si vei vedea diferenta. Caci nu este suficient sa-i dai masinariei tale ulei, conteaza enorm de mult ce fel de ulei este si ce poate face.

Iar daca vrei sa stii mai multe sau intampini dificultati tehnice, te poti baza pe sprijinul nostru. Specialistii nostri identifica cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau in parametri optimi, ca tu sa poti lucra nestingherit si sa-ti poti duce la indeplinire sarcinile in timp util. Defectiunile nu-s pe placul nimanui, hai sa te invatam cum sa le previi. Suna-ne!

Ulei hidraulic Denison HF-2 HP32 Texaco - pentru o lubrifiere optima!
Acest ulei hidraulic Denison HF-2 HP32 Texaco satisface cu succes nevoile de lubrifiere in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv in cazul pompelor cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru masini unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Cu partenrri de cursa lunga, rezolvi problemele in doi timpi si trei miscari!
Stim ca uneori poate fi dificil sa ai grija de utilajele tale, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa-ti fie mult mai simplu sa gasesti solutiile potrivite la momentul potrivit. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti impartaseasca din secretele utilajelor, pentru a-ti usura considerabil misiunea. Contacteaza-ne si vei depasi mult mai usor obstacolele!

In secolul vitezei, promptitudinea este primordiala, dar nu-ti fa griji, iti livram acest ulei hidraulic Denison HF-2 HP32 Texaco super rapid. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Fluid hidraulic pe baza de zinc, recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura