Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic ASTM HV32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ASTM HV32 Texaco
Cod produs
3OVDU864-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta isi doreste un ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco ca acesta pentru ca-i este de mare ajutor. Are o formula pe baza de zinc si contine un pachet de aditivi de inalta calitate care ii confera rezistenta la uzura si stabilitate la forfecare. Mai mult, inhiba rugina si oxidarea, pastrand sistemele hidraulice in perfecta stare de functionare, spre bucuria utilajului tau. Si a ta, de sigur. Un astfel de lubrifiant de inalta calitate se descurca de minune in conditii severe de exploatare, prelungind durata de viata a flitrelor. Mai mult, n-ai sa mai stai toata ziua - buna ziua sa schimbi uleiul, pentru ca iti garanteaza intervale extinse intre schimburile de ulei.

Mizeaza pe calitate si ai sa vezi in timp ce bine e si cat de mult ai economisit facand deodata alegerile potrivite. Stii doar ca atunci cand te zgarcesti cheltui de fapt mult mai mult per ansamblu. Hai sa te invatam cum sa iti intretii eficient utilajul, minimizand si costurile, si eforturile. Si castigand timp pentru tine si afacerea ta. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco - un lubrifiant de inalta calitate pentru rezultate durabile!
Acest ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco este un fluid hidraulic cu performante dovedite in conditii grele de operare, destinat utilajelor agricole si celor din constructii. Poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii si intr-un interval extins de temperatura, fiind destinat lubrifierii sistemelor hidraulice. Caracteristicile sale multi-vascozitate asigura o durata extinsa de viata a pompelor hidraulice de mare viteza si de inalta presiune. Are proprietati excelente anti-uzura, protejand optim pompele cu palete, angrenajele si pistoanele axiale ce au componente din bronz, otel sau placate cu argint. In plus, are performante remarcabile anti-spumare, de eliberare rapida a aerului si de separare a apei, avand capacitate ridicata de filtrare in prezenta apei.

Tu intrebi, noi raspundem!
Evident ca n-ai cum sa le stii pe toate, de aceea specialistii nostri iti stau la dispozitie cand ai nelamuriri sau dileme legate de utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi, decat sa gresesti, mai bine te asiguri cerand o parere in plus. Poate ai dubii in privinta compatibilitatii vreunui ulei sau a vreunei piese de schimb sau nu stii ce sa-i faci masinariei tale ca sa revina la performantele de odinioara. Ori de cate ori simti ca ceva scartaie, la propriu sau la figurat, intreaba-ne! Te consiliem gratuit, pentru ca vrem sa ne asiguram ca-ti merge totul din plin.

Nu-i timp de pierdut, lucrarile asteapta sa fie finalizate. Dar nu-ti fa griji, acest ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Indice vascozitate: 151
Punct de curgere: -42 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura