Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Texaco Rando HD 46

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ulei Texaco Rando HD 46
Cod produs
31VIMHWT-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un ulei hidraulic de inalta calitate, bucura-te, ai nimerit in locul potrivit. Acest ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 este un lubrifiant mineral pe baza de zinc, ce contine uleiuri de grupa II, in combinatie cu inhibitori de rugina si oxidare, precum si aditivi antispumare si antiuzura de inalta stabilitate, care protejeaza eficient pompa si pistonul, prelungind durata de viata a filtrului. Previne particulele de rugina abraziva, precum si lacurile si namolul, mentinand filtrele curate vreme indelungata. Are excelente proprietati antispumare si de filtrabilitate in caz de contaminare cu apa. Totul pentru a pastra sistemul in parametri optimi cat mai mult timp.

Cand mizezi pe calitate, n-ai cum sa dai gres. Iti oferim doar calitate si prin produse, si prin servicii, pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti rezolva probleme rapid si eficient. Nu te lasam sa te chinui, la noi gasesti cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor pe care le intampini. Mai mult, te invatam si cum sa-ti intretii pe termen lung utilajele. Suna-ne!

Ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 - pentru o lubrifiere impecabila!
Daca ne intrebi, iti putem spune ca acest ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 este recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Vrei sa afli mai multe? Tu intrebi, noi raspundem!
Iti va fi mult mai simplu sa gasesti raspunsurile de care ai nevoie daca apelezi la noi. Specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa dea curs solicitarilor tale, nu mai e necesar sa-ti bati tu capul. Ei cunosc foarte bine nevoile utilajelor si vor gasi cele mai eficiente solutii pentru ele. Orice nelamurire de natura tehnica ai avea, iti stau la dispozitie. Si nu te costa nimic, ai consultanta gratuita. Contacteaza-ne fara sfiala!

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei hidraulic Texaco Rando HD 46 cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv
pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura