Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic SEB 181222 ISO 32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SEB 181222 ISO 32 Texaco
Cod produs
INYGLU5B-AT
Out Of stock
Descriere
Cu acest ulei hidraulic SEB 181222 ISO 32 Texaco de inalta calitate, utilajul tau va face echipa perfecta. Este un lubrifiant mineral pe baza de zinc, destinat aplicatiilor hidraulice de inalta performanta. Contine aditivi antispumare si antiuzura de inalta stabilitate, care vor proteja eficient pompa si pistoanele. Are, de asemenea, inhibitori ai ruginii si o formula antioxidare care prelungeste considerabil viata filtrelor, mentinand sistemul curat. Cand masinaria primeste o lubrifiere corespunzatoare, randamentul va fi cel scontat, deci nu neglija acest aspect si vei avea numai de castigat.

Iar daca ai nevoie de indrumare, suntem aici pentru tine, oferindu-ti suportul tehnic de care ai nevoie. Nu ezita sa apelezi la noi ori de cate ori intampini dificultati sau daca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau. Specialistii nostri si-au facut constiinciosi temele si raspund cu drag solicitarilor tale. Suna-ne!

Ulei hidraulic SEB 181222 ISO 32 Texaco - pentru o lubrifiere optima!
Acest ulei hidraulic SEB 181222 ISO 32 Texaco satisface cu succes nevoile de lubrifiere in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv in cazul pompelor cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru masini unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Cu partenrri de cursa lunga, rezolvi problemele in doi timpi si trei miscari!
Stim ca uneori poate fi dificil sa ai grija de utilajele tale, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Ca sa-ti fie mult mai simplu sa gasesti solutiile potrivite la momentul potrivit. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti impartaseasca din secretele utilajelor, pentru a-ti usura considerabil misiunea. Contacteaza-ne si vei depasi mult mai usor obstacolele!

In secolul vitezei, promptitudinea este primordiala, dar nu-ti fa griji, iti livram acest ulei hidraulic SEB 181222 ISO 32 Texaco super rapid. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Fluid hidraulic pe baza de zinc, recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura