Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic SEB 181222 HLP46 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SEB 181222 HLP46 Texaco
Cod produs
0C3HMUE6-AT
Out Of stock
Descriere
Nu neglija lubrifierea, daca vrei ca masinaria ta sa dea randamentul scontat. Cand lubrifierea este insuficienta sau necorespunzatoare calitativ, te trezesti in timp cu tot felul de necazuri. De ce sa iti dai singur de treaba cand poti preveni defectiunile? Pentru sistemele hidraulice, acest ulei hidraulic SEB 181222 HLP46 Texaco este alegerea ideala, caci are proprietati remarcabile care iti vor aduce performanta pe care ti-o doresti. Un fluid hidraulic mineral de inalta calitate, formulat astfel incat sa raspunda nevoilor sistemelor hidraulice. Contine aditivi antispumare si antiuzura de inalta stabilitate, ca sa poata proteja optim componentele - pompa, pistoanele si sa le mentina curate vreme indelungata. Filtrele au o durata mai mare de viata gratie acestui ulei care impiedica depunerea ruginii, dar si oxidarea si are filtrabilitate ridicata in caz de contaminare cu apa. Un lubrifiant de top pentru performanta indelungata.

Exploreaza oferta noastra de piese de schimb si consumabile destinate utilajelor agricole si celor din constructii si nu ezita sa ne contactezi daca intampini probleme. Iti oferim asistenta de care ai nevoie ca sa poti face alegerile potrivite utilajelor tale si sa iesi victorios in lupta cu defectiunile. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Ulei hidraulic SEB 181222 HLP46 Texaco - pentru o lubrifiere impecabila!
Daca ne intrebi, iti putem spune ca acest ulei hidraulic SEB 181222 HLP46 Texaco este recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Niciun efort nu te doboara cand ai aliatii potriviti!
Nu-ti mai fa griji, cand intampini probleme tehnice poti apela la noi si se rezolva. Oricat te-ai pricepe, esti mai sigur cand ai parerea specialistilor. Iti oferim solutii practice si eficiente pentru remedierea defectiunilor si intretinerea utiljelor tale pe termen lung. Nu facem rabat la calitate si iti sustinem permanent eforturile pentru a-ti usura misiunea. Si nu percepem niciun cost, consultanta este gratuita. Rasplata noastra se materializeaza in satisfactia si succesul tau. Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, nu ti-l vom irosi, iti livram acest ulei hidraulic SEB 181222 HLP46 Texaco cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura