Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Fives Cincinnati - 70 HLP46 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fives Cincinnati -70 HLP46 Texaco
Cod produs
FCTP8915-AT
Out Of stock
Descriere
Sistemele hidraulice au necesitati speciale de lubrifiere, nu poti folosi orice ulei iti pica la mana daca iti doresti performanta. Mizeaza in primul rand pe calitate si asigura-te ca lubrifiantul ales corespunde cerintelor utilajului tau. Iti recomandam acest ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 HLP46 Texaco de calitate superioara, cu performante excelente in tot ce inseamna protectie impotriva uzurii, a depunerilor sau coroziunii. Nu lasa nici rugina, nici oxidarea sa-si faca mendrele si mentine curate filtrele, prelungind viata componentelor.

Cand le oferi ce e mai bun, utilajele tale dau ce e mai bun. Este foarte important sa intervii la momentul potrivit, sa nu lasi lucrurile sa se agraveze. Spre exemplu, cand lubrifierea nu e corespunzatoare, componentele au de suferit si, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa le inlocuiesti. Dar daca mentii lubrifierea in parametri optimi, componentele masinariei tale beneficiaza de protectie si nu vor ceda prea usor. Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale!

Ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 HLP46 Texaco - un lubrifiant de cursa lunga!
Daca ne intrebi, iti putem spune ca acest ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 HLP46 Texaco este recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Niciun efort nu te doboara cand ai aliatii potriviti!
Nu-ti mai fa griji, cand intampini probleme tehnice poti apela la noi si se rezolva. Oricat te-ai pricepe, esti mai sigur cand ai parerea specialistilor. Iti oferim solutii practice si eficiente pentru remedierea defectiunilor si intretinerea utiljelor tale pe termen lung. Nu facem rabat la calitate si iti sustinem permanent eforturile pentru a-ti usura misiunea. Si nu percepem niciun cost, consultanta este gratuita. Rasplata noastra se materializeaza in satisfactia si succesul tau. Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, nu ti-l vom irosi, iti livram acest ulei hidraulic Fives Cincinnati -70 HLP46 Texaco cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv
pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura