Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic Bosch Rexroth ISO 32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bosch Rexroth ISO 32 Texaco
Cod produs
3XWZGKMB-AT
Out Of stock
Descriere
Sistemele hidraulice sunt in permanenta expuse uzurii si trebuie sa le mentii lubrifierea in parametri optimi. Acum insa nu mai e o problema atat de mare, avem solutia ideala. Rugina si oxidarea nu-si mai pot face cuib pe componentele sistemului, pentru ca acest acest ulei hidraulic Bosch Rexroth ISO 32 Texaco are proprietati excelente de combatere a acestor fenomene daunatoare. Este un lubrifiant de inalta calitate pe baza de zinc, multigrad, conceput pentru a fi utilizat in multe tipuri de sisteme hidraulice. Se descurca de minune chiar si in conditii grele de operare si intr-un interval amplu de temperatura, ca sa n-ai probleme nici la rece, nici la cald.

Caci totul e bine cand se termina cu bine. Si e si mai bine cand nu pierzi timp de pomana. Mentine-ti utilajul in perfecta stare de functionare, nu-l lasa sa rugineasca trist, cand el ar vrea sa poata lucra. Ajuta-l si ofera-i ce are nevoie pentru a-l repune pe pozitii. Hai sa te invatam noi cum il poti intretine eficient. Suna-ne!

Ulei hidraulic Bosch Rexroth ISO 32 Texaco - caci fara lubrifiere ies scantei!
Acest ulei hidraulic Bosch Rexroth ISO 32 Texaco este un fluid hidraulic cu performante dovedite in conditii grele de operare, destinat utilajelor agricole si celor din constructii. Poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii si intr-un interval extins de temperatura, fiind destinat lubrifierii sistemelor hidraulice. Caracteristicile sale multi-vascozitate asigura o durata extinsa de viata a pompelor hidraulice de mare viteza si de inalta presiune. Are proprietati excelente anti-uzura, protejand optim pompele cu palete, angrenajele si pistoanele axiale ce au componente din bronz, otel sau placate cu argint. In plus, are performante remarcabile anti-spumare, de eliberare rapida a aerului si de separare a apei, avand capacitate ridicata de filtrare in prezenta apei.

Tu intrebi, noi raspundem!
Evident ca n-ai cum sa le stii pe toate, de aceea specialistii nostri iti stau la dispozitie cand ai nelamuriri sau dileme legate de utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi, decat sa gresesti, mai bine te asiguri cerand o parere in plus. Poate ai dubii in privinta compatibilitatii vreunui ulei sau a vreunei piese de schimb sau nu stii ce sa-i faci masinariei tale ca sa revina la performantele de odinioara. Ori de cate ori simti ca ceva scartaie, la propriu sau la figurat, intreaba-ne! Te consiliem gratuit, pentru ca vrem sa ne asiguram ca-ti merge totul din plin.

Nu-i timp de pierdut, lucrarile asteapta sa fie finalizate. Dar nu-ti fa griji, acest ulei hidraulic Bosch Rexroth ISO 32 Texaco ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Indice vascozitate: 151
Punct de curgere: -42 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura