Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 11158 (HM) Texaco
Cod produs
139X5EFO-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de lubrifianti de cea mai buna calitate pentru a infrunta cu brio provocarile cotidiene. Munca sa nu este deloc usoara si, fara ajutoare de nadejde, cum ar putea face fata solicitarilor? Pentru lubrifierea sistemelor hidraulice, acest ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco pe baza de zinc este o alegere inteleapta. Si asta deoarece este un lubrifiant mineral de inalta calitate, ce contine un pachet complex de aditivi, care iti va proteja optim pompa si pistonul si va mentine filtrele curate multa vreme, prelungind durata de viata a acestora. Impiedica rugina, depunerile si oxidarea si are excelente proprietati antispumante si antiuzura. Astfel, te vei putea bucura de randament maxim din partea utilajului tau.

Nu neglija consumabilele pe care le folosesti, ele trebuie sa fie intotdeauna de inalta calitate daca iti doresti performanta. La noi vei gasi oricand consumabile si piese de schimb destinate utilajelor tale. Exploreaza oferta noastra sau mai bine suna-ne si le vom identifica impreuna pe cele de care au nevoie utilajele tale. Simplu, rapid, cu costuri minime!

Ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco - pentru o lubrifiere impecabila!
Daca ne intrebi, iti putem spune ca acest ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco este recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Vrei sa afli mai multe? Tu intrebi, noi raspundem!
Iti va fi mult mai simplu sa gasesti raspunsurile de care ai nevoie daca apelezi la noi. Specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa dea curs solicitarilor tale, nu mai e necesar sa-ti bati tu capul. Ei cunosc foarte bine nevoile utilajelor si vor gasi cele mai eficiente solutii pentru ele. Orice nelamurire de natura tehnica ai avea, iti stau la dispozitie. Si nu te costa nimic, ai consultanta gratuita. Contacteaza-ne fara sfiala!

Livrare
Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei hidraulic ISO 11158 (HM) Texaco cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Specificatii tehnice

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura