Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic ISO 11158 Class HM32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 11158 Class HM32 Texaco
Cod produs
A9PO5L6R-AT
Out Of stock
Descriere
Performanta se obtine prin munca, iar munca, din fericire, a fost preluata in mare parte de utilajele tale. De tine depinde insa cat si cum vor munci aceste utilaje, mingea e in terenul tau. Acolo unde ar fi ideal sa fie si utilajele tale, nicidecum in service. Mentine-ti utilajele in forma oferindu-le lubrifierea de care au nevoie. Acest ulei hidraulic ISO 11158 Class HM32 Texaco este un lubrifiant de inalta calitate pe baza de zinc, destinat sistemelor hidraulice, carora le ofera protectie ridicata impotriva uzurii si a depunerilor, pentru ca ele sa poata avea performantele pe care ti le doresti. Complexul de aditivi al acestui ulei da nastere unei formule eficiente, cu proprietati excelente antispumare, antioxidare si cu inhibitori ai ruginei si a altor depuneri nocive. Astfel, sistemul hidraulic este ferit de neplaceri, iar componentele sale vor trai mai mult timp.

Iar cand ai nevoie de ajutor, nu ezita sa apelezi la noi. Intelegem si cunoastem foarte bine nevoile utilajelor, de aceea produsele pe care le comercializam sunt alese pe spranceana, calitatea fiind principalul criteriu dupa care ne ghidam. Si iti vom impartasi si tie din secretele utilajelor ca sa nu te mai lovesti de obstacole. Suna-ne!

Ulei hidraulic ISO 11158 Class HM32 Texaco - pentru o lubrifiere optima!
Acest ulei hidraulic hidraulic Texaco Rando HD 32 satisface cu succes nevoile de lubrifiere in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv in cazul pompelor cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru masini unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

E mai usor cand ai aliati de nadejde!
De ce sa-ti bati capul cand ne ai pe noi? Cand ai vreo problema tehnica sau nu stii ce piese sau consumabile sa-i oferi masinariei tale, da-ne de veste! Echipa noastra de specialisti este pregatita sa intervina oricand ai nevoie de ajutor. Iti furnizeaza informatii pretioase despre nevoile de intretinere ale utilajului pe care il detii. Nicio problema nu e prea complicata, isi gaseste rezolvarea cat ai zice „peste”. Si, in plus, e si gratuita consilierea. Contacteaza-ne si scapi de batai de cap!

Stim cat de mult conteaza sa-l ai atunci cand ai nevoie, astfel ca iti livram acest ulei hidraulic ISO 11158 Class HM32 Texaco in doi timpi si trei miscari. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Fluid hiudraulic pe baza de zinc, recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura