Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
US Steel 127 HP32 Texaco
Cod produs
POJ37USR-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco este un lubrifiant pe baza de zinc cu performante dovedite in conditii dificile de exploatare. Are excelente proprietati anti-spumante si previne uzura, protejand eficient sistemul hidraulic. Prelungeste durata de viata a filtrului si garanteaza intervale extinse intre schimburile de ulei. In plus, are stabilitate la forfecare si umezeala si tine departe rugina si oxidarea, pentru maxima performanta.

Cu o intretinere impecabila, utilajele tale sunt mereu pregatite de lucru. Stim ca nu-ti place sa pierzi vremea aiurea, iar sincopele sunt ultimul lucru pe care ti-l doresti, de aceea venim in sprijinul tau cu produse de cea mai buna calitate pentru utilaje. Nu facem rabat la calitate si suntem gata sa-ti dam o mana de ajutor cand ne soliciti. Fie ca nu dai de cap vreunei defectiuni, ori pur si simplu vrei sa-ti pui la punct masinariile tocmai pentru a preveni defectiunile - la noi gasesti cele mai eficiente solutii. Suna-ne!

Ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco - un lubrifiant de inalta calitate pentru rezultate durabile!
Acest ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco este un fluid hidraulic cu performante dovedite in conditii grele de operare, destinat utilajelor agricole si celor din constructii. Poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii si intr-un interval extins de temperatura, fiind destinat lubrifierii sistemelor hidraulice. Caracteristicile sale multi-vascozitate asigura o durata extinsa de viata a pompelor hidraulice de mare viteza si de inalta presiune. Are proprietati excelente anti-uzura, protejand optim pompele cu palete, angrenajele si pistoanele axiale ce au componente din bronz, otel sau placate cu argint. In plus, are performante remarcabile anti-spumare, de eliberare rapida a aerului si de separare a apei, avand capacitate ridicata de filtrare in prezenta apei.

Tu intrebi, noi raspundem!
Evident ca n-ai cum sa le stii pe toate, de aceea specialistii nostri iti stau la dispozitie cand ai nelamuriri sau dileme legate de utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi, decat sa gresesti, mai bine te asiguri cerand o parere in plus. Poate ai dubii in privinta compatibilitatii vreunui ulei sau a vreunei piese de schimb sau nu stii ce sa-i faci masinariei tale ca sa revina la performantele de odinioara. Ori de cate ori simti ca ceva scartaie, la propriu sau la figurat, intreaba-ne! Te consiliem gratuit, pentru ca vrem sa ne asiguram ca-ti merge totul din plin.

Nu-i timp de pierdut, lucrarile asteapta sa fie finalizate. Dar nu-ti fa griji, acest ulei hidraulic US Steel 127 HP32 Texaco ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Indice vascozitate: 151
Punct de curgere: -42 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura