Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic US Steel 136 HP32 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
US Steel 136 HP32 Texaco
Cod produs
PTZ1NMSX-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze mult timp in parametri optimi, nu neglija lubrifierea. Atunci cand lubrifierea e necorespunzatoare calitativ sau cantitativ, componentele masinariei tale sunt expuse uzurii si pot fi compromise. Te trezesti pe nepusa masa cu o defectiune de toata frumusetea si n-ai sa stii pe unde sa scoti camasa. Acest ulei hidraulic US Steel 136 HP32 Texaco este un lubrifiant de inalta calitate, destinat sistemelor hidraulice. Formula sa pe baza de zinc contine un pachet complex de aditivi care iti protejeza eficient sistemul de rugina, de oxidare si, in general, de uzura componentelor.

Folosind de fiecare data produse de calitate superioara, raresti interventiile in service si reduci timpii de nefunctionare ai utilajelor tale. De ce sa ratezi oportunitati importante, cand poti economisi resurse pretioase cu o intretinere impecabila a flotei tale de utilaje? Apeleaza cu incredere la noi - produsele noastre sunt alese pe spranceana si, in plus, iti oferim si suport tehnic ori de cate ori ne ceri ajutorul. Suna-ne!

Ulei hidraulic US Steel 136 HP32 Texaco - un lubrifiant de cursa lunga pentru randament maxim!
Acest ulei hidraulic US Steel 136 HP32 Texaco este un fluid hidraulic cu performante dovedite in conditii grele de operare, destinat utilajelor agricole si celor din constructii. Poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii si intr-un interval extins de temperatura, fiind destinat lubrifierii sistemelor hidraulice. Caracteristicile sale multi-vascozitate asigura o durata extinsa de viata a pompelor hidraulice de mare viteza si de inalta presiune. Are proprietati excelente anti-uzura, protejand optim pompele cu palete, angrenajele si pistoanele axiale ce au componente din bronz, otel sau placate cu argint. In plus, are performante remarcabile anti-spumare, de eliberare rapida a aerului si de separare a apei, avand capacitate ridicata de filtrare in prezenta apei.

Tu intrebi, noi raspundem!
Evident ca n-ai cum sa le stii pe toate, de aceea specialistii nostri iti stau la dispozitie cand ai nelamuriri sau dileme legate de utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi, decat sa gresesti, mai bine te asiguri cerand o parere in plus. Poate ai dubii in privinta compatibilitatii vreunui ulei sau a vreunei piese de schimb sau nu stii ce sa-i faci masinariei tale ca sa revina la performantele de odinioara. Ori de cate ori simti ca ceva scartaie, la propriu sau la figurat, intreaba-ne! Te consiliem gratuit, pentru ca vrem sa ne asiguram ca-ti merge totul din plin.

Nu-i timp de pierdut, lucrarile asteapta sa fie finalizate. Dar nu-ti fa griji, acest ulei hidraulic US Steel 136 HP32 Texaco ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Indice vascozitate: 151
Punct de curgere: -42 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura