Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VDMA 24318-HLP  Texaco
Cod produs
6BK9FXAS-AT
Out Of stock
Descriere
Stiai cat de mult este afectat utilajul tau atunci cand lubrifierea este deficitara? Componentele pot fi compromise, pentru ca apar depuneri, rugina, se uzeaza si, treptat, scade randamentul. Nu lasa uzura sa-ti copleseasca utilajul, ingrijeste-l corespunzator si ii vei prelungi durata de viata. Cu un ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Texaco pe baza de zinc, sistemele hidraulice beneficiaza de protectie optima. Aditivii sai antiuzura si antispumare de inalta stabilitate protejeaza eficient pompa si pistoanele. Are inhibitori ai ruginii si ai oxidarii, care prelungesc durata de viata a fluidului si a filtrului. Mentine componentele curate si sanatoase, iar tu te vei putea bucura de performanta pe care ti-o doresti.

Si oricand ai nevoie de ajutor in ceea ce tine de intretinerea masinariei tale, nu uita ca suntem aici pentru tine! Suna-ne fara ezitare si vei primi informatii utile despre produsele destinate utilajului tau, despre nevoile acestuia pe termen scurt, mediu si lung. Totul pentru a-ti face mai usoara misiunea si a avea randamentul scontat.

Ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Texaco - un lubrifiant de cursa lunga!
Daca ne intrebi, iti putem spune ca acest ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Texaco este recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, la temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale, cat si pentru pentru lubrifierea masinilor unelte ce au nevoie de un produs antiuzura, spre exemplu prese hidraulice, masini de injectie forme, seturi de angrenaje, lagare. Este compatibil cu componentele de bronz si otel, dar si cu multe tipuri de valve si servo.

Niciun efort nu te doboara cand ai aliatii potriviti!
Nu-ti mai fa griji, cand intampini probleme tehnice poti apela la noi si se rezolva. Oricat te-ai pricepe, esti mai sigur cand ai parerea specialistilor. Iti oferim solutii practice si eficiente pentru remedierea defectiunilor si intretinerea utiljelor tale pe termen lung. Nu facem rabat la calitate si iti sustinem permanent eforturile pentru a-ti usura misiunea. Si nu percepem niciun cost, consultanta este gratuita. Rasplata noastra se materializeaza in satisfactia si succesul tau. Contacteaza-ne!

Timpul este pretios, nu ti-l vom irosi, iti livram acest ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Texaco cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru utilizarea in aplicatii hidraulice de inalta performanta, industriale sau mobile, cu temperaturi ambientale moderate, inclusiv pompe cu angrenaje si paleti de inalta presiune si pompe cu piston axiale

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura