Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc de frana 2200332

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
2200332
Cod produs
7JVY0ZBG-RE
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unor piese de schimb fara compromisuri, te afli in locul potrivit. O componenta rezistenta si super fiabila, un asemenea disc de frana 2200332 este disponibila, oricand, in depozitul nostru. Intrucat stim cat de important este timpul pentru afacerea ta, reinnoim constant stocurile. Provenit dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate, acest disc de frana abia asteapta sa demonstreze de ce este capabil. Este prelucrat dintr-un material abraziv, de inalta calitate, construit din celuloid! Tocmai din acest motiv, raportul pret-calitate va fi pe masura asteptarilor tale. Nu mai pierde timpul! Echipeaza-ti utilajul corespunzator si bucura-te de mii de activitati duse la bun sfarsit cu brio!

Pentru noi, bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta! Zi de zi, ne documentam pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla in viata utilajului pe care il detii. Indiferent de problema cu care se confrunta acesta, noi vom identifica solutia eficienta si rapida, intr-un timp util. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar de restul ne vom ocupa noi. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale! Iti vom oferi sfaturi/ sugestii/ recomandari ori de cate ori simti ca este necesar. Nu ezita sa ne contactezi!

Disc de frana 2200332 - piesa de rezistenta din depozitul nostru! Alege calitatea!
Oh, piesele de schimb si rolul acestora in viata utilajului pe care il detii! Ele sunt cele care ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a fi cel mai bun. Cat despre acest disc de frana 2200332 din imagini, el se monteaza in puntea care franeaza, iar dantura interioara se monteaza pe planetara. In cazul buldoexcavatoarelor este vorba despre puntea din spate. Pe cand in cazul utilajelor mai grele, poate fi si fata si spate.

Performanta si utilajul pe care il detii? Se rezolva!
Dupa cum bine stii, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale! Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta tehnica. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Identificari rapide
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Sugestii si recomandari

Garantie
Stai fara grija! Un asemenea disc de frana 2200332 dispune de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Cum poti comanda una sau mai multe piese de schimb? Foarte simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru. Coletul va fi livrat catre tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In cazul in care timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

Montaj
Ai grija de utilajul pe care il detii! Atunci cand vine vorba de montarea pieselor de schimb, apeleaza cu incredere la ajutorul unei echipe de specialisti. Acestia iti garanteaza un montaj ca la carte! Daca ai nevoie de recomandare, scrie-ne!

Specificatii tehnice
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura