Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute frana Caterpillar 227-3652

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
YUXZBQ1P-MS
Out Of stock
Descriere
Descopera siguranta absoluta cu aceste placute frana Caterpillar 227-3652 - un produs premium la noi pe stoc! Este imperios sa achizitionezi cele mai bune seturi de placute de frana, asa ca nu te zgraci la bani! Astfel de piese trebuie sa indeplineasca cele mai exigente conditii, pentru ca tu sa iti poti face activitatile zilnice in siguranta. Ce face acest produs deosebit si sigur pentru tine? Calitatea materialelor si durabilitatea acestora, pentru ca tu sa te poti bucura cat mai mult de ceea ce cumperi. De asemenea, cu o intretinere adecvata, totul va merge ca uns!

La ACN Piese Utilaje, ai ocazia sa achizitionezi orice piesa de schimb pentru utilajele tale, pentru ca stocul nostru este permanent! In plus, avem de oferit servicii cu adevarat calitative pentru clientii nostri: consultanta gratuita - numai buna pentru momentele in care stii ca s-a defectat ceva la echipamentul tau, dar nu stii exact ce. Un alt serviciu care, in mod cert, te bucura, este livrarea prompta. Noi colaboram cu o firma de profesionisti, astfel ca orice produs comandat astazi va ajunge la tine acasa maine! Sa nu uitam nici de controlul nostru de calitate. Asadar, daca vezi la noi in depozit un articol, inseamna ca a trecut cu brio peste exigentele noastre!

Cu aceste placute frana Caterpillar 227-3652 franezi mai repede si traiesti mai mult!
Un aspect important al placutelor de frana este durabilitatea lor. Acestea trebuie sa reziste la uzura constanta si la temperaturile ridicate generate in timpul franarii. In plus, acestea au rol de a garanta franarea prin contactul direct cu discul de frana. De asemenea, contribuie la mentinerea controlului si stabilitatii vehiculului in timpul franarii. Daca acest produs are parte de o buna intretinere, poti pastra sistemul de franare in stare optima.

Sfaturi gratuite pentru alegeri bine gandite!
Nu te mai stresa daca nu intelegi unde se monteaza piesa cautata de tine, cum se intretine sau care este procesul de livrare! Lasa toate aceste detalii tehnice pe seama profesionistilor ce fac parte din echipa ACN Piese Utilaje! Exact cu acest lucru de ocupam: tu ne spui nelamuririle, iar noi ti le clarificam! Insa cel mai bun lucru pentru tine este ca acest serviciu este total gratuit! Nu iti mi face griji pentru economiile tale, pentru ca sunt in continuare in siguranta, daca ne ai alaturi.

Livrare
Ai nevoie de aceste placute frana Caterpillar 227-3652 intr-un timp record? Comanda acum si le vei avea in maini in 24 de ore! Plasarea comenzii se face prin telefon sau online, direct pe site-ul nostru! Iar daca ai drum in apropiere de Bucuresti, fa-ne o vizita la sediu!

Montaj
Nu te chinui sa montezi singur produsul. Acest lucru poate sa iti puna viata in pericol si nici nu te vei putea bucura la capacitate maxima de calitatea pe care bucsa o ofera. Te rugam sa alegi o echipa specializata in instalarea pieselor. Daca nu cunosti o astfel de echipa, da-ne un telefon si rezolvam noi. Vom trimite un profesionist la tine acasa!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura