Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute frana JCB 478/00849

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3FNM65ZL-MS
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa te bucuri de o experienta de condus sigura si placuta, nu cauta mai departe! La noi gasesti placute frana JCB 478/00849 - solutia secreta pentru o franare impecabila. Fiecare aspect al acestora, de la materialele de calitate superioara la designul avansat, este creat pentru a-ti oferi controlul pe care il meriti. Cu placutele noastre, franarea devine o experienta linistita, eficienta si sigura. Investeste in siguranta ta si a celor dragi si alege placutele noastre de frana pentru un condus fara griji. E timpul sa conduci cu incredere!

Avem in permanenta orice piesa de schimb de care ai nevoie pentru utilajele tale, pentru ca mentinem un stoc actualizat! Dar asta nu e tot - oferim si servicii de top pentru clientii nostri. Poti beneficia de consultatii gratuite, perfecte pentru a identifica rapid problemele la echipamentul tau. Iar cu serviciul nostru de livrare rapida, poti fi sigur ca produsele comandate astazi vor ajunge la tine acasa maine. Calitatea este esentiala pentru noi - fiecare articol din depozitul nostru respecta cele mai stricte standarde de calitate, astfel ca poti avea incredere in noi pentru orice piesa de schimb de care ai nevoie!

Placute JCB 478/00849 - calitatea franarii, bucuria condusului!
Placutele de frana reprezinta o componenta esentiala a sistemului de franare al vehiculului tau. Acestea isi desfasoara rolul principal asigurand franarea prin contactul dintre ele si discul de frana. Atunci cand apesi pedala de frana, placutele de frana sunt presate impotriva discului de frana, generand o forta de frecare care incetineste sau opreste rotile. Astfel, aceste componente joaca un rol crucial in siguranta ta pe orice drum.

Consiliere profesionala fara costuri ascunse!
La noi, consultanta gratuita este o parte integranta a serviciilor noastre. Suntem constienti ca fiecare client are nevoi si intrebari diferite, iar misiunea noastra este sa oferim raspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizii informate. Indiferent daca doresti sa afli mai multe despre produsele noastre, sa te consulti cu privire la proiectele tale sau sa intelegi mai bine procesele noastre, suntem aici sa te ghidam fara niciun cost suplimentar. Luam in serios satisfactia clientilor nostri, iar consultanta gratuita face parte din angajamentul nostru pentru tine!

Livrare
Ai nevoie de aceste placute frana JCB 478/00849 intr-un timp record? Comanda acum si le vei avea in maini in 24 de ore! Plasarea comenzii se face prin telefon sau online, direct pe site-ul nostru! Iar daca ai drum in apropiere de Bucuresti, fa-ne o vizita la sediu!

Montaj
Nu te chinui sa montezi singur produsul. Acest lucru poate sa iti puna viata in pericol si nici nu te vei putea bucura la capacitate maxima de calitatea pe care bucsa o ofera. Te rugam sa alegi o echipa specializata in instalarea pieselor. Daca nu cunosti o astfel de echipa, da-ne un telefon si rezolvam noi. Vom trimite un profesionist la tine acasa!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura