Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute frana JCB 15/920103

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
WC2HFS9Y-MS
Out Of stock
Descriere
Descopera aceste placute frana JCB 15/920103  de inalta calitate, de la brandul nostru de incredere! Suntem lideri in industrie si suntem dedicati sa iti oferim produse de top pentru masina ta. Aceste placute de frana sunt fabricate cu cele mai avansate tehnologii si materiale de cea mai inalta calitate. Toate acestea pentru a asigura o franare eficienta si sigura in orice conditii. De ce sa alegi placutele noastre de frana? Primordiala pentru noi este performanta exceptionala de franare, aceste produse oferind eficienta. Referitor la design, acesta este avansat, piesele fiind proiectate pentru a minimiza zgomotul si a reduce uzura discului de frana. De asemenea, compatibilitatea este garantata!

ACN Piese Utilaje iti pune mereu la dispozitie orice piesa de schimb de care ai nevoie pentru utilajele tale, datorita stocului nostru permanent! In plus, suntem mandri sa oferim servicii de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri. Oferim consultatii gratuite, ceea ce este perfect pentru momentele in care constati ca ceva nu functioneaza corect la echipamentul tau, dar nu esti sigur ce anume. Un alt beneficiu care cu siguranta te va multumi este livrarea rapida. Colaboram cu o companie de profesionisti, astfel ca orice produs comandat astazi va ajunge la tine acasa maine! Prin urmare, atunci cand vezi un articol in depozitul nostru, poti fi sigur ca a trecut cu succes toate standardele noastre de calitate!

Placute frana JCB 15/920103 - recomandate de experti si apreciate de clienti!
Rolul placutelor de frana nu se limiteaza doar la incetinirea vehiculului; ele joaca, de asemenea, un rol crucial in prevenirea accidentelor. Datorita contactului strans cu discul de frana, placutele de frana asigura o franare rapida si eficienta, reducand riscul de coliziuni si contribuind la siguranta soferilor si pasagerilor.

Beneficiaza de consultanta noastra gratuita!
Avantajele consultatiei gratuite sunt variate. Astfel, oferim aacest serviciu pentru a te ajuta sa solutionezi orice problema legata de produsele noastre. Indiferent de nevoile tale, suntem aici pentru a te ghida si te sustine in luarea deciziilor corecte. Mai mult decat atat, poti sa ne adresezi intrebari despre livrare, montaj si intretinere, iar noi vom raspunde imediat.

Livrare
Ai nevoie de aceste placute frana JCB 15/920103 intr-un timp record? Comanda acum si le vei avea in maini in 24 de ore! Plasarea comenzii se face prin telefon sau online, direct pe site-ul nostru! Iar daca ai drum in apropiere de Bucuresti, fa-ne o vizita la sediu!

Montaj
Nu te chinui sa montezi singur produsul. Acest lucru poate sa iti puna viata in pericol si nici nu te vei putea bucura la capacitate maxima de calitatea pe care bucsa o ofera. Te rugam sa alegi o echipa specializata in instalarea pieselor. Daca nu cunosti o astfel de echipa, da-ne un telefon si rezolvam noi. Vom trimite un profesionist la tine acasa!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura