Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute frana Case 6190409m91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
9YWFUD4O-MS
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba despre siguranta ta si a celor din jur, recomandarea noastra consta in placute frana Case 6190409m91 - aliatul ideal pentru o experienta mai sigura si mai confortabila atunci cand manevrezi utilajul. Cele doua cuvinte-cheie care caracterizeaza acest articol sunt: siguranta si rapiditate. Astfel, gandeste-te la placutele de frana ca la o componenta esentiala, pe care nu trebuie sa o treci cu vederea. Concepute din materiale de inalta performanta, durabile si calitative, acest lucru face ca echipamentul tau sa functioneze mai bine, creandu-le si rezistenta sporita.  Pune-ti siguranta pe primul loc si ai grija la ce alegi!

Ceea ce conteaza cu adevarat pentru echipa ACN Piese Utilaje este performanta! Ne intereseaza sa punem clientilor nostri la dispozitie numai produse de calitate, la un cost redus! Astfel, raportul pret/ calitate va fi cel mai bun de pe piata si, totodata, de nerefuzat pentru tine! Cu astfel de beneficii irezistibile, cum ai putea sa nu cumperi chiar acum mult dorita piesa ce trebuie schimbata la utilajul tau? In plus, daca ne faci partenerii afacerii tale, noi iti vom garanta durabilitatea si intretinerea usoara a oricarui produs! Cum e posibil acest lucru? Deoarece, inca de cand primim marfa in marele nostru depozit, ne asiguram ca indeplineste cele mai exigente criterii!

Placute frana Case 6190409m91 - franeaza cu incredere si alege calitatea!
Placutele de frana sunt adesea subestimate, dar ele reprezinta un element crucial pentru siguranta ta. Ele asigura franarea prin contactul direct cu discul de frana si contribuie la mentinerea controlului si stabilitatii vehiculului in timpul franarii. Investitia in placute de frana de calitate si in mentenanta regulata a sistemului de franare este fundamentala pentru o experienta de conducere sigura si placuta a utilajului tau.

Consultanta gratis nu lipseste niciodata!
Stim ca iti lipseste o consultanta in domeniul pieselor de schimb pentru utilajele tale agricole si de constructii. De aceea, noi iti oferim acest serviciu total gratuit! Da, ai citit bine! Astfel, te invitam sa adresezi toate nelamuririle unor specialisti in domeniu, care fac parte din echipa noastra. Ei iti vor raspunde prompt la fiecare intrebare si te vor ajuta sa alegi exact tipul de piesa ce trebuie schimbata, daca tu nu te pricepi la astfel de chestiuni tehnice. Deci, lasa totul pe seama noastra!

Livrare
Ai nevoie de aceste placute frana Case 6190409m91 intr-un timp record? Comanda acum si le vei avea in maini in 24 de ore! Plasarea comenzii se face prin telefon sau online, direct pe site-ul nostru! Iar daca ai drum in apropiere de Bucuresti, fa-ne o vizita la sediu!

Montaj
Nu te chinui sa montezi singur produsul. Acest lucru poate sa iti puna viata in pericol si nici nu te vei putea bucura la capacitate maxima de calitatea pe care bucsa o ofera. Te rugam sa alegi o echipa specializata in instalarea pieselor. Daca nu cunosti o astfel de echipa, da-ne un telefon si rezolvam noi. Vom trimite un profesionist la tine acasa!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura