Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de frana Volvo VOE15616192

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE15616192
Cod produs
P8K6V3RS-MC
Out Of stock
Descriere
Alegerea pieselor de schimb de calitate este esentiala pentru a exploata utilajele tale in siguranta. Pompa de frana este o componenta esentiala in sistemul de franare a echipamentelor tale, de aceea este important sa te asiguri ca starea de functionare a acesteia este mereu optima. In cazul in care aceasta trebuie inlocuita, avem pe stocul nostru o pompa de frana Volvo VOE15616192 de cea mai inalta calitate! Este o piesa originala, care actioneaza franele sau ajuta la incetinirea in siguranta a utilajului.

Noi suntem aici pentru a te ajuta cu indrumarile necesare intretinerii corecte a utilajelor tale sau alegerea potrivita a piesei de schimb. Probabilitatea ca in depozitul nostru sa nu gasim produsul de care ai nevoie nu este infima, este zero! Iar probabilitatea ca intrebarile tale tehnice sa nu isi gaseasca raspunsul la noi este aceeasi. Contacteaza-ne acum pentru a afla care ste oferta noastra! Cu siguranta vei ramane placut impresionat!

Pompa de frana Volvo VOE15616192 - siguranta este pe primul loc!
Iti doresti ca utilajele tale sa iti ofere siguranta, lucru de care trebuie sa te ocupi personal. Exploatarea acestora in conditii de siguranta tine atat de pregatirea si experienta manipulatorului, cat si de grija sporita fata de echipamentele tale. Sistemul de franare trebuie sa functioneze mereu perfect, un mare impact avand si pompa de frana. Cea pe care ti-o prezentam noi este conceputa pentru fiabilitate, motiv pentru care au fost folosite cele mai calitative materiale in fabricarea acesteia.

Nu esti singur, ai langa tine profesionisti!
E tare greu sa gasesti sustinere neconditionata si gratuita cand vine vorba de domeniul tehnic. Noroc ca ne-ai gasit pe noi! Nu numai ca iti aducem informatii de ultima ora despre piesele de schimb pentru utilaje, dar te ajutam sa iti pui la punct planul de intretinere al echipamentelor tale! Grija pe care i-o porti utilajului tau se va reflecta in productivitatea afacerii tale!

Garantie
Orice defect de fabricatie pe care il prezinta pompa de frana Volvo VOE15616192 este acoperit de catre noi pe o perioada de 6 luni. Asigura-te ca pastrezi factura de achizitie si certificatul de garantie, le gasesti in colet, langa piesa de schimb comandata!

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta pompa de frana Volvo VOE15616192 catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge.

Montaj
Nu numai ca iti este mai comod sa apelezi la un service autorizat pentru montajul pieselor de schimb, dar beneficiezi si de garantie. Ce putea fi mai bun de atat? Faptul ca mecanicii cu experienta pe care ii cunoastem noi sunt in apropierea ta.

Specificatii tehnice
Placa de fixare - 77x130mm
2 tije actionare M10
4 tije fixare M8
Racorduri: 1 de M18 si 3 de M14
Trimite mesaj
Din Gura in Gura