Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decalimetru pentru stivuitor Balkancar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Balkancar
Cod produs
6CAV9OR0-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru stivuitor Balkancar a sosit si-i uram bine a venit. Si, imediat, bine ai plecat. Spre clientul nostru nerabdator care se afla intr-o etapa de mentenanta a utilajelor sale. Este un produs de cea mai buna calitate. Fata de alte produse de intretinere are calitatea rara de a aduce exploatariii masinii un grad ridicat de mobilitate. Mai ales prin gama de vaseline compatibile cu care poate fi alimentat. Aducem doar pompe de gresat originale pentru ca ai nevoie, si in acest caz, de un produs de calitate inalta. Suna si convinge-te.

Nu ai nevoie de un container de idei atunci cand esti in cautarea unei solutii. Daca sunt multe, te incurca. Iar daca te incurca, nu mai faci treaba. Ideile sunt ca vulpile, animale teritoriale, au nevoie de spatiu si libertate. Si sunt sirete, trebuie sa stii sa le stapanesti. Asadar, atunci cand ai nevoie de un decalimetru smecher, sau de o consultanta super, vaneaza in padurea ACN. Ai sa extragi o vulpe-idee trofeu, iar ziua ta nu va fi una pierduta. Stivuitorul Balkancar gata uns,  te va aduce cu lucrarea la final si de aceasta data in siguranta.

Decalimetru stivuitor Balkancar nota 10 la purtare
Decalimetrele sunt folosite pentru a unge anumite piese sau componente mobile de tipul articulatiilor sau acolo unde se poate ajunge usor sau daca sunt desprinse de utilaj. Acestea sunt potrivite pentru puncte unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

La ACN invatamantul este gratuit
Ne poti solicita sprijinul la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Pentru ei nu exista secrete in domeniul vast al dispozitivelor si consumabilelor destinate mentenantei utilajelor industriale, pentru constructii sau agricultura. Citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou isi largesc orizontul cunoasterii. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si instrumentar, consumabile, aparate. Avem de toate.

Livrare
Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara accidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expeditia. Pe care o facem intr-o permanenta lupta cu timpul. Daca efectuezi comanda astazi in prima parte a zilei, maine produsul e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Montaj
Ai dispozitivul, ai utilajul dar nu ai mecanicul care sa efectueze gresajul? Poate fi funny. Si daca nu este, facem noi sa devina funny. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura