Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decalimetru 8000001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
8000001
Cod produs
3CWTD5NB-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru 8000001 isi face loc in lumea buna a dispozitivelor si consumabilelor pentru intretinere sau mentenanta pentru utilaje. Ii puteti ura bine ai venit comandandu-l de pe site-ul nostru sau sunand. A parcurs un drum lung pana aici. Este nou, este odihnit, inglobeaza cea mai noua tehnologie si este gata sa intre si sa redea vigoarea in interiorul utilajului tau. Acesta va deveni mai vesel, mai harnic, mai lacom de performante. Cauta-ne si convinge-te!

Printre lucrurile pe care le facem in mod curent se afla si adaptarea la schimbare. Colegii nostri urmaresc atent ce se mai intampla nou pe piata utilajelor industriale, de constructii si pentru agricultura. Caci este imprevizibila, este ca in lumea modei. Nici nu se termina o colectie, caci se lucreaza deja la alta. Astfel apar utilaje noi, mai performante, mai complexe. Ele solicita si mecanici mai buni, mai informati. Cand investesti in asa ceva,trebuie sa fii atent. Asigura-te de suportul nostru. Ne adaptam la schimbare.

Decalimetru 8000001 - nota 10 la purtare!
Decalimetrele sunt folosite pentru a unge anumite piese sau componente mobile de tipul articulatiilor sau acolo unde se poate ajunge usor sau daca sunt desprinse de utilaj. Acestea sunt potrivite pentru puncte unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

La ACN invatamantul este gratuit!
Ne poti solicita sprijinul la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Pentru ei nu exista secrete in domeniul vast al dispozitivelor si consumabilelor destinate mentenantei utilajelor industriale, pentru constructii sau agricultura. Citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou isi largesc orizontul cunoasterii. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si instrumentar, consumabile, aparate. Avem de toate.

Avem grija ca intreg procesul de achizitie sa decurga fara incidente. Urmarim atent fiecare etapa si o bifam la final intotdeauna cu culoarea verde. Includem aici, evident, si expeditia. Pe care o facem intr-o permanenta lupta cu timpul. Daca efectuezi comanda astazi in prima parte a zilei, maine produsul e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si gata.

Ai dispozitivul, ai utilajul dar nu ai mecanicul care sa efectueze gresajul? Poate fi funny. Si daca nu este, facem noi sa devina funny. Pentru ca avem un portofoliu extrem de bogat de mecanici colaboratori. De pe tot cuprinsul tarii. Toti cu maini de aur. Tu doar spune-ne ca iti trebuie si noi il apelam pentru tine. Utilajul tau va lucra si totul va deveni funny cum ti-am promis.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura