Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decalimetru pentru plug Pottinger

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pottinger
Cod produs
HXNTAIW3-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru plug Pottinger reprezinta o alegere perfecta pentru a intretine echipamentul tau destinat pregatirii patului germinativ. Si stim ce spunem.  Este conceput inteligent din materiale de cea mai buna calitate. Si accepta o gama larga de vaselina solida. Se va potrivi ca uns angrenajului. Fiind un produs din categoria celor consumabile, cel care este cel mai mult supus utilizarii, alege intotdeauna un produs certificat. Alege si cumpara de la noi. Iti garantam ca vei fi multumit.

Evenimentele neplacute pica intotdeauna, cum se spune, exact cand te bucuri de o masa. Nu apuci sa musti din pulpa aceea de miel ca, gata, suna telefonul. De aceea, ca sa nu faci vreo gastrita, este foarte important este cum te-ai pregatit pentru micile necazuri. Cum te-ai asigurat ca atunci cand o patesti, sa stii ce trebuie sa faci. Spre exemplu, daca rulmentii plugului au nevoie de un gesaj urgent sa zici, „ah, da, stiu ce am de facut”.  Pui mana pe telefon si ne suni pe noi. A doua zi firma de curierat e la tine la poarta. Ti-a adus o pompa de gresat si vaselina compatibila.  Totul e din nou in regula. Mielul e inca proaspat.

Decalimetru plug Pottinger prietenul meseriasului
Acest dispozitiv cu actiune manuala, caruia i se mai spune si pompa de gresat, este utilizat pentru distribuirea precisa si omogena a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti , articulatii , suruburi , arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Distributia lubrifiantilor solizi se efectueaza prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice respective, lucru care le (re)da vigoarea si mobilitatea in functionare.

Daca ajungi la ACN, iti rezolvi problemele
Inca de la inceput ne-am intrebat, de ce sa le luam clientilor nostri banii pentru un gest, pana la urma, de finete. Asa ca am hotarat ca serviciul nostru de consultanta sa fie oferit gratuit. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-o fundatura mecanica. Contacteaza-ne cu incredere! Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, oriunde te-ai afla in tara. Poti sa contezi pe asta!

Livrare
Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. Ne bazam pe colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce vale dintre munti lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un uzaj propriu al decalimetrului. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura