Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decalimetru pentru TAF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TAF
Cod produs
P63OI21F-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru TAF a ajuns aproape la capatul calatoriei. Mai are doar de parcurs etapele finale: expeditia si utilizarea. Sunt foarte importante si nu e cazul sa scazi ritmul tocmai acum. Vino sa-l ridici chiar de aici daca e graba mare si, mai ales, nu-l utiliza de dragul de a imprastia cu vaselina unde trebuie si unde nu trebuie. Ia un mecanic bun si termina in tromba tot acest proces. Si vei fluiera, nu a paguba, ci un cantecel vesel, cantecul lucrului bine facut.

Este un lucru comun sa iesi la vedere cu un nume, un cod fiscal si, eventual, cateva idei de afaceri. Toti fac asa. Diferenta o face amprenta personala. Originalitatea este unul din atuurile noastre. Si nu e doar un mod de a ne fandosi, caci nu este cazul. Ne-am sondat mult imaginatia si creativitatea ca sa ajungem la ea. Am introdus suflet si inteligenta. Am supus analizei ce ne dorim noi si ce iti doresti tu. Le-am mixat si a iesit varianta castigatoare. Ne facem treaba si nu ne abatem niciodata de la principiile nostre. Suntem partenerul de care ai nevoie.

Decalimetru TAF punct ochit, punct lovit
Cilindrul negru din metal usor dar dur contine un piston impins de un arc care, la randul sau, impinge vaselina solida spre deschiderea de aspiratie a pompei de grasime.  Cu ajutorul pompei cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Duza este situata la capatul unui furtun flexibil de inalta presiune si este prevazuta cu un capac care impiedica picurarea in timpul depozitarii. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Dincolo era mai ieftin... aici e gratis
Consultanta oferita de specialistii nostri este chiar mai mult decat un simplu schimb de informatii, este un serviciu gratuit. De la colegii nostri afli in orice moment care este modelul de pistol de gresat potrivit si care sunt vaselinele solide potrivite pentru utilajul tau. Ei iti explica de ce iti trebuie un model si nu altul. Ei iti ofera solutii personalizate si planuri de revizie pe termen lung.  Ei stiu si te invata si pe tine. Suntem aici pentru tine, suntem buni, oferim maxima incredere.

Livrare
Acest decalimetru va ajunge la tine rapid si sigur. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Pentru ca ne-am gandit la toate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact. Si-a plecat!

Montaj
Ca sa fie totul incheiat cu succes noi avem inclusiv solutia pentru alimentare si folosinta a decalimetrului, nu trebuie sa citesti de doua ori. Este adevarat. Daca nu cunosti un mecanic priceput si serios, care sa stie cu intretinerea pieselor mobile, iti  putem trimite noi datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu specialisti certificati.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura