Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decalimetru pentru vola Schaffer

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Schaffer
Cod produs
VQBP9MTX-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru vola Schaffer este un dispozitiv manual de mici dimensiuni. E foarte usor de transportat, de manipulat si de utilizat. Nu-ti umple portbagajul si nici nu iti blocheaza o magazie intreaga.  Insa devine cel mai important atunci cand utilajul tau tras pe dreapta are nevoie de o gresare ad hoc. Iar daca este important pentru tine, este important si pentru noi. Tratam operativ fiecare solicitare iar conditiile de livrare sunt aceleasi, indiferent de dimensiunea produsului. Lucram cu cele mai bune firme de curierat. Masina de gresat ajunge oriunde o soliciti.

Nu ne catalogam niciodata clientii dupa vreun criteriu discriminatoriu. Eu nu sunt pentru noi nici clienti mici si nici clienti mari. Nici clienti premium si nici clienti mainstream. Nici clienti favoriti si nici clienti antipatici. Si o putem tot tine, asa cum fac altii. Nu. Noi ne tratam clientii cu aceeasi maxima seriozitate, profesionalism si simtul datoriei. Le oferim tot suportul si nu ii lasam sa astepte la rand. La noi nu exista rand pentru asteptare, bon de ordine, sau programari online. La noi exista doar “nu pleci cu mana goala!”

Decalimetru vola Schaffer da tonul
Acest dispozitiv manual marca Yato, poate fi definit prin cateva calitati certe, care il fac atat de necesar, respectiv: durabilitate, perfectiune in executie, otel de cea mai buna calitate, toleranta la o gama foarte larga de vaseline, lejeritate in utilizare, intretinere usoara. El poate fi utilizat cu succes in diferite domenii, precum: service reaparatii auto, constructii si agricultura. De altfel, sculele de mana, sau manuale, sunt folosite cu succes si sunt preferate inaintea celor hidraulice sau electrice, de catre specialistii din diferitele ramuri industriale.

De 3 ori consultanta!
Nu lasa niciodata sa treaca pe langa tine o oportunitate atunci cand aceasta apare. Una dintre ele ti-o ofera chiar ACN Piese si Utilaje! Serviciul nostru gratuit de consultanta si recomandari iti va acoperi in orice moment nevoia de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi ca si pana acum, colegii nostri raspund imediat! Ca si pana acum.  Ei iti ad hoc gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj&uzaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Livrare
Expeditia produsului se efectueaza prin curieratul rapid. Maxim 24 de ore, oriunde in toata Romania. Oricat de departe ai fi.  Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine el va ajunge la tine. Maine reiei si activitatea. Livrarea sau ridicarea produsului se fac in baza unei comenzi, pe care o poti efectua utilizand datele din contact. Totul e bine cand se termina cu bine.

Montaj
Micul secret al operatiunii de intretinere este sa te ingrijesti din timp in ce priveste alimentarea si utilizarea decalimetrului. Ne putem deplasa imediat la adresa ta pentru acest lucru dar si pentru alte lucrari, poate mai complexe, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori din judetul tau. Apeleaza la acest serviciu si iti vei putea relua lucrul rapid si in deplina siguranta. Avem grija de problema ta pana se rezolva integral.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura