Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Decalimetru pentru tractor YTO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
YTO
Cod produs
GLPRC80T-SC
Out Of stock
Descriere
Acest decalimetru tractor YTO aflat la noi in depoziteste de cea mai buna calitate. Ca si recomandarile consultantilor de la ACN. Nu sunt vorbe goale. Iata una - tine la tractorul tau ca la un tata. Caci el iti va pune painea pe masa. Exploateaza-l eficient fara sa-l strivesti sub povara planului de araturi, alimenteaza-l la timp, asigura-i mentenanta de care are nevoie. Si, cand vine vremea, inlocuieste-i piesele defectate cu unele originale.  Le gasesti intotdeauna la noi. Noi suntem raspunsul la orice nevoie a utilajului tau. Tu, utilajele tale si noi suntem o familie.

Daca este ceva care ne tot munceste gandurile, atunci acest ceva este piata fortei de munca. Economia se schimba, habitudinile, educatia si chiar abilitatea de a construi ceva cu mainile tale, rabdarea de a duce la final un proiect long term.  Tinerii aleg de multe ori joburi de acasa, sau de birou. Sau deloc. Cauta ceva care sa nu ii puna la treaba prea mult. Cine i-o fi invatat? Noroc ca mai gasesti si tineri minunati. Cum sunt consultantii nostri. Sunt pregatiti si cu toate astea invata continuu. Ei nu vor un scaunel ingust intr-un biroas anonim la stat, ei se simt realizati aici. Sunt oameni carora, ca si noua, le place succesul. Si il insufla si partenerilor nostri.

Decalimetru tractor YTO culegere de infos
In lumea mecanicii i se mai spune si gresator de vaselina si se foloseste pentru a unge componentele flexibile de la utilaje cum ar fi: buldoexcavatoare, tractoare, combine, vole, pluguri, miniincarcatoare, etc. Are o multime de alte denumiri, dar rolul ei este acelasi - se introduce vaselina in tub iar aceasta este pompata la o presiune mare prin niste supape adecvate ca asa asigure o ungere omogena a partilor flexibile de la un utilaj. Nu este nimic complicat.

Salut! Bine ai venit la consult
Defectiunile pot aparea oricand, oriunde, nu plange dupa ele. Vin ele singure. Mai ales daca ai fost neglijent cu utilajele tale si nu le-ai uns la timp piesele sensibile. Aia e, o rezolvam. Important este sa nu le lasi sa-ti afecteze activitatea. Exista solutii, intotdeauna exista solutii. Ai doar nevoie de un consultant care le stie pe toate. Ai nevoie de consultantul nostru. Iti va face recomandarile absolut gratuit. Merge pana in inima problemei si o rezolva. Suna-l repede, pana nu se ocupa cu altcineva!

Livrare
Am transformat etapa aceasta a livrarii intr-una placuta si perfect securizata in raport cu timpul de expediere. Avem ca parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

Montaj
In privinta utilizarii acestui dispozitiv manual de gresat, iti recomandam sa ne intrebi consultantii daca nu ai mecanic propriu. Nu te apuca tu sa faci operatiunea caci s-ar putea sa te umpli tu de vaselina si nu piesele vizate. Este foarte important ca lucrarea de ungere sa fie executata de catre meseriasi. Noi cunoastem si nu doar unul. Oriunde te-ai afla noi cunoastem un mecanic. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura