Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar TH460

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH460
Cod produs
QS9AUL2F-LA
Out Of stock
Descriere
Cu mandrie iti prezentam acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar TH460 nou. Este un adevarat erou in lumea pieselor de schimb. Acest kit contine toate ingredientele necesare pentru a transforma orice cilindru intr-un exemplar etans si performant in cel mai scurt timp posibil. Fiecare componenta a acestui set este ca o armura din materiale de exceptie, rezistente la temperaturi si presiuni extreme, asigurandu-ti ca reparatia ta va fi una solida si durabila.

La ACN Piese Utilaje, suntem cu adevarat pasionati de ceea ce facem. Oferim piese de cea mai inalta calitate la preturi extrem de prietenoase pentru buzunarul tau. Avem stocuri generoase care pot satisface chiar si cele mai exigente cereri, si nu ne oprim aici. Oferim consultanta personalizata pentru a te ghida in gasirea celor mai potrivite piese pentru nevoile tale. Daca intampini probleme in procesul de achizitie poti beneficia de consultanta tehnica gratuita.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar TH460 - Ideal pentru o reparatie ca la carte!
Acest minunat set garnituri cilindru cupa multifunctionala se instaleaza cu usurinta pe incarcatorul telescopic. Acesta este alegerea perfecta pentru reparatii rapide si eficiente. Defectiunile anterioare ale setului vechi pot fi atribuite uzurii naturale sau conditiilor de lucru dificile. Cu ajutorul acestei piese noi, vei putea restabili performanta optima a cilindrului si prelungi durabilitatea utilajului tau. Chiar daca este un produs nou, recomandam cu caldura sa efectuati intotdeuna o curatare a cilindrului pentru a preveni defectarea prematura.

Am auzit ca ai nevoie de ajutor
Nu uita ca suntem aici pentru a-ti oferi si consultanta tehnica gratuita. Echipa noastra de experti este mereu la dispozitia ta, gata sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere solutii pentru mentinerea echipamentului in cea mai buna forma. La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati sa-ti oferim nu doar piese de calitate, ci si o experienta unica si personalizata pentru nevoile tale.

Livrare
ACN Piese Utilaje te ajuta sa ai set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru incarcator telescopic Caterpillar TH460 in mainile tale in doar 24 de ore. Daca locuiesti in apropiere de Bucuresti, poti sa iti ridici comanda personal de la sediul nostru. Comanda cat mai este pe stoc!

Montaj
Alege sa montezi piesele noastre de schimb cu ajutorul unui service autorizat pentru a te asigura ca totul functioneaza corect. In cazul in care nu cunosti un service autorizat, echipa noastra iti va oferi informatii despre partenerii nostri de incredere. Acestia te pot ajuta sa beneficiezi la maxim de produsele noastre de calitate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Acest set este compatibil si cu modelul Caterpillar TH460B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura