Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 303.5
Cod produs
5Y7XUN1G-LA
Out Of stock
Descriere
Acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303.5 contine toate piesele necesare pentru a repara cilindrul de inclinare al cupei excavatorului. Cilindrul este responsabil de miscarea laterala a cupei, care iti permite sa manevrezi mai bine excavatorul si sa efectuezi sapaturi mai precise. Acest set include toate piesele care asigura etansarea cilindrului si functionarea optima a acestuia.

La ACN Piese Utilaje vei gasi acest set de garnituri, precum si alte piese pentru excavatoare Caterpillar si alte modele. Suntem specializati in furnizarea de piese de calitate, la preturi avantajoase. Avem tot ce ai nevoie, de la pompe si motoare pana la pistoane si segmenti. Toate produsele noastre sunt testate si certificate.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303.5 - Repara-ti utilajul cu succes
Unele dintre cauzele care pot duce la defectarea setului de garnituri sunt: uzura naturala, fisurare cauzata de temperaturi extreme, supraincalzire a cilindrului, presiune excesiva sau coroziune cauzata de umiditate sau substante chimice. Daca observi scurgeri de ulei sau o performanta scazuta a cilindrului, este posibil sa ai nevoie de un set nou de garnituri.

Te intampinam cu sfaturi bune!
ACN Piese Utilaje te sfatuieste gratuit in alegerea pieselor potrivite pentru excavatorul tau. Te asistam sa diagnostichezi problema si sa alegi solutia cea mai eficienta pentru reparatia cilindrului. De asemenea, iti oferim servicii de livrare rapida si instalare profesionala a pieselor in service-urile partenere. Suna-ne acum si profita de cele mai bune promotii!

Livrare
Iti respectam dorintele si nevoile. De aceea, iti asiguram livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303.5 incredibil, in orice localitate din tara. Daca ai posibilitatea, poti sa alegi sa iti preiei comanda de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai achizitionat este o etapa importanta pentru functionarea optima a utilajului tau. De aceea, iti sfatuim sa nu faci montajul pe cont propriu, ci sa apelezi la un service autorizat. Daca nu cunosti un service autorizat in zona ta, poti cere ajutorul nostru. ACN Piese Utilaje iti poate furniza contactul unui service partener, care te va servi cu seriozitate si eficienta.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Acest set este compatibil si cu urmatoarele modele: Caterpillar 303.5C, Caterpillar 303.5D, Caterpillar 303.5E
Trimite mesaj
Din Gura in Gura