Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 904

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 904
Cod produs
37PDOCR1-LA
Out Of stock
Descriere
Iti sugeram un set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 904 uimitor. Asta daca vrei sa repari cilindrul care controleaza functiile cupei la incarcatorul tau frontal. Acest kit contine toate piesele necesare pentru a reface etansarea cilindrului si a optimiza functionarea acestuia. Acest set este unul pe care l-am ales cu mare atentie pentru a ne asigura ca beneficiezi de piese din materiale rezistente.

La ACN Piese Utilaje, suntem un adearat reper al pieselor de calitate. Fiecare colt al magazinului nostru straluceste cu varietatea si excelenta produselor noastre. Suntem sursa ta de piese fiabile, iar gama noastra vasta iti ofera alegeri superioare. Cand vine vorba de piese, la ACN Piese Utilaje, suntem cu un pas inainte in oferirea celor mai bune solutii.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 904 - Nu trebuie sa ii lipseasca masinariei tale!
Un set de garnituri deteriorat poate cauza probleme cum ar fi scurgeri de ulei, pierderi de presiune, zgomote anormale sau functionare defectuoasa a cupei multifunctionale. De aceea, este important sa verifici periodic starea garniturilor si sa le inlocuiesti la timp. Astfel, vei evita costuri suplimentare cu reparatii sau intretinere. Un alt detaliu important de avut in vedere este calitatea materialelor din care sunt construite garniturile. Noi recomandam sa fie alese cele din materiale cat mai durabile.

Vrem sa fii multumit de serviciile noastre!
Daca nu esti sigur ce set de garnituri ai nevoie pentru cilindrul tau, nu ezita sa ne contactezi. La ACN Piese Utilaje oferim consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor potrivite pentru incarcatorul tau. Suntem aici sa te ajutam sa iti mentii utilajul in stare perfecta de functionare.

Livrare
Nu lasam nimic la voia intamplarii. De aceea, iti garantam livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru incarcator frontal Caterpillar 904 calitativ, oriunde ai locui in tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa optezi pentru ridicarea personala a comenzii de la sediul nostru.

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor, ceea ce inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Acest set se potriveste si cu modelele: Caterpillar 904H, Caterpillar 904B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura