Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 907

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 907
Cod produs
TFG07L69-LA
Out Of stock
Descriere
Cand spunem set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 907 spunem calitate. Este conceput pentru a asigura o functionare optima a incarcatorului frontal. Acest set contine toate piesele necesare pentru a reetansa cilindrul, cum ar fi: inele de etansare, garnituri, segmenti. Toate aceste piese sunt realizate din materiale rezistente la presiuni si temperaturi ridicate, care nu se deterioreaza usor.

Daca ai nevoie de acest set de garnituri sau de alte piese pentru utilaje, te invitam sa vizitezi ACN Piese Utilaje, un depozit plin cu piese de schimb pentru orice tip de utilaj. Ne adresam celor care isi desfasoara activitatea in constructii, domenii atat de solicitante, in care pot aparea oricand sincope in munca, datorate unor defectiuni tehnice. La noi vei gasi piese si servicii calitative, care iti vor asigura o interventie rapida si eficienta.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 907 - Dedicat pentru utilajul tau!
Unul dintre motivele pentru care ai nevoie sa schimbi setul de garnituri al cilindrului este uzura acestora. Uzura poate fi cauzata de frecarea dintre piese, de depunerile de murdarie sau de coroziune. Cand garniturile se uzeaza, apar scurgeri de ulei sau aer, care afecteaza performanta cilindrului si a intregului utilaj. De aceea, este important sa verifici periodic starea garniturilor si sa le inlocuiesti la timp.

Ne intereseaza nevoile tale!
Pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita. Poti suna la numarul nostru de telefon sau ne poti trimite un e-mail cu detaliile utilajului tau si problema pe care o intampini. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si iti vom recomanda setul de garnituri sau piesa de care ai nevoie. De asemenea, iti vom oferi informatii despre pret, disponibilitate si modalitati de livrare.

Livrare
Nu lasam nimic la voia intamplarii. De aceea, iti garantam livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru incarcator frontal Caterpillar 907 calitativ, oriunde ai locui in tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa optezi pentru ridicarea personala a comenzii de la sediul nostru.

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor, ceea ce inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Aceste set este potrivit si pentru modelele: Caterpillar 907H, Caterpillar 907H2, Caterpillar 907K , Caterpillar 907M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura