Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru inclinare cupa  Caterpillar 303

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 303
Cod produs
Q5ZCB4MA-LA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o reparatie rapida si eficienta a cilindrului de inclinare a cupei , atunci acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303 de la ACN Piese Utilaje este solutia ideala. Acest set contine toate elementele necesare pentru a asigura etansarea cilindrului, cum ar fi garnituri, inele, sigilii si suruburi. Toate aceste piese sunt realizate din materiale de inalta calitate, care rezista la presiuni si temperaturi ridicate, conform standardelor Caterpillar.

La ACN Piese Utilaje gasesti acest set de garnituri, dar si multe alte piese pentru utilaje grele. Fie ca ai nevoie de filtre, uleiuri, curele, lanturi, role sau alte componente, la ACN Piese Utilaje gasesti produse de calitate, la preturi avantajoase. Suntem o echipa numeroasa care aia asteapta sa te serveasca cu cele mai bune piese pentru utilajele tale. Afacerea ta va fi de succes cu un asa serviciu.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 303 - Necesar pentru reparatii ca la carte
Unul dintre motivele pentru care ar putea fi necesara inlocuirea vechiului set de garnituri este uzura acestuia. Uzura poate fi cauzata de frecarea dintre piese, de depunerile de carbon sau de coroziune. Un alt motiv ar putea fi o defectiune a cilindrului sau a pistonului, care ar putea duce la scurgeri de ulei sau de gaze. In oricare dintre aceste cazuri, este recomandat sa schimbi setul de garnituri cat mai repede posibil, pentru a evita deteriorarea motorului.

Nu gasesti ceva pe site?
In acest caz poti apela oricand la consultanta tehnica gratuita pe care o oferim tuturor clientilor. Ne poti contacta pentru orice problema din domeniul utilajelor. Expertii nostri sunt gata sa te ajute indiferent de gravitatea situatiei. Suna-ne imediat!

Livrare
Nu lasam nimic la voia intamplarii. De aceea, iti garantam livrare in 24 de ore pentru set garnituri cilindru inclinare cupa pentru miniexcavator Caterpillar 303, oriunde ai locui in tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa optezi pentru ridicarea personala a comenzii de lasediul nostru.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai ales este o operatiune delicata, care necesita personal calificat si echipamente adecvate. De aceea, iti sugeram sa nu incerci sa faci montajul singur, ci sa te adresezi unui service autorizat. Daca ai nevoie de ajutor, poti conta pe noi. ACN Piese Utilaje iti poate oferi contactul unui service partener, autorizat si apropiat de tine in cazul in care nu cunosti unul.

Specificatii tehnice
Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura