Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 305
Cod produs
TQ7ODFIA-LA
Out Of stock
Descriere
Iata acest set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 305 perfect pentru nevoile tale. Este un kit de reparatie pentru cilindru care permite cupei miniexcavatorului sa se incline. Acesta contine toate piesele necesare pentru a refacere etanseitatea cilindrului si a imbunatati performanta acestuia. Componentele sunt realizate din materiale durabile, facand din utilajul tau o adevarata unealta de neoprit.

La ACN Piese Utilaje calitatea e lege. Avem o gama variata de piese. Fie ele originale sau aftermarket, noi le-am ales pe cele mai bune pentru tine. Stim cat de pretios e timpul pentru tine si o reparatie facuta cu piese de proasta calitate nu face decat sa genereze costuri si mai mari. Din acest motiv iti recomandam sa alegi o companie de incredere precum este ACN Piese Utilaje.

Set garnituri cilindru inclinare cupa Caterpillar 305 - Se muleaza perfect pe nevoile tale!
Pentru a evita problemele cauzate de un set de garnituri deteriorat, cum ar fi pierderi de ulei, presiune scazuta, zgomote ciudate sau miscari anormale ale cupei, este bine sa verifici periodic starea garniturilor si sa le inlocuiesti la timp. Astfel, vei economisi bani cu reparatii sau mentenanta.

Clientul nostru, stapanul nostru!
La ACN Piese Utilaje, ne dorim sa-ti oferim cea mai usoara si mai convenabila experienta de cumparare posibila. De aceea, suntem bucurosi sa-ti anuntam ca iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru toate comenzile tale. Echipa noastra de profesionisti este mereu la dispozitia ta pentru a-ti oferi sfaturi si consultanta tehnica. Astfel, poti avea incredere ca vei alege piesele de schimb sau accesoriile potrivite pentru nevoile tale specifice.

Livrare
Nu lasam nimic la voia intamplarii. De aceea, iti garantam livrare in 24 de ore pentru acest set garnituri cilindru inclinare cupa pentru miniexcavator Caterpillar 305 calitativ, oriunde ai locui in tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa optezi pentru ridicarea personala a comenzii de la sediul nostru.

Montaj
Cand vine vorba despre montarea pieselor noastre de inalta calitate, iti recomandam sa apelezi la un service autorizat. Daca doresti, ACN Piese Utilaje poate sa te puna in legatura cu unul dintre service-urile partenere de incredere. Colaboram cu service-uri cu reputatie in domeniul utilajelor, ceea ce inseamna ca vei avea acces la servicii de cea mai inalta calitate.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Setul este compatibil si cu modelele: Caterpillar 305CCR, Caterpillar 305D
Trimite mesaj
Din Gura in Gura