Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat Kubota 1G924-7301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
FA581RWM-CD
Out Of stock
Descriere
Alege acest termostat Kubota 1G924-7301 daca iti doresti ca utilajul tau sa nu bolboroseasca pe la spatele tau. Putin iti intorci privirea si incepe tarasenia. O clipa de neatentie si debuteaza un adevarat razboi. Nu risca sa patesti asa ceva. Alege doar componente care tin in frau potentialele iesiri ale utilajului. Cele calitative stiu exact cum sa faca asta.

Ce inseamna viziunea? Traiesti doar ziua de azi, fara a-ti proiecta nimic in viitor? Nu ai niciun plan pentru perioada urmatoare si iei toate lucrurile asa cum vin? Noi credem ca urmarirea unui vis n-a facut rau nimanui. Tocmai de aceea de indemnam sa iti faci planuri cat mai indraznete si sa faci tot ce tine de tine pentru a le implini. Noi te sustinem in acest demers. Cu vorbe, cu fapte, dar mai ales cu piese pe alese. La noi vei gasi mereu componentele ce iti vor ajuta utilajele sa fie in forma maxima. Iar acest termostat original Bobcat nu se dezice!

Termostat Kubota 1G924-7301 - cand stii exact ce sa alegi!

Un asemenea termostat are rolul de a asigura si de a mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a veni in ajutorul celor care au intrebari. Sau nedumeriri. Sau au nevoie de sfaturi. Ori de recomandari. Te poti baza pe cunostintele noastre. Intreaba-ne pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta!

Termostat Kubota 1G924-7301e o componenta care va ramane in garantie vreme de 6 luni, incepand cu data achizitionarii.

Termostat Kubota 1G924-7301 e o piesa vitala in angrenajul utilajului tau. Ne grabim sa o trimitem spre tine prin curier rapid. In 24-48 de ore te va gasi, oriunde ai fi in tara. Iti reamintim ca ne poti contacta pentru orice intrebare care nu iti da pace. Noi avem raspunsul!

Un montaj propice ii va oferi noii piese de schimb o viata sigura si indelungata. Unul necorespunzator iti va doar doar batai de cap si te va pune la cheltuiala. Ce alegi?

Specificatii tehnice

Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura