Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru excavator Bobcat 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
BX540H6Q-CD
Out Of stock
Descriere
Temperaturile extrem de ridicate sau cele extrem de scazute nu sunt pe placul nimanui. Ne place mediul acela caldicel, numa’ bun pentru a ne desfasura activitatile. Dar sa stii ca nu suntem singurii care apreciaza asta. Si utilajele tale au nevoie de un context favorabil pentru a functiona ca la carte. Iar de asta se poate ocupa acest termostat excavator Bobcat 335 pe care il evidentiem astazi. Are grija ca agentul de racire al motorului sa aiba o temperatura constanta.

Constanta. Nu, nu ne gandim la mare, nu avem in minte plaje vaste si sunetul apei marii lovindu-se de malul nisipos care asteapta sa fie calcat de pasi insetati de relaxare. Sau ne gandim? Hm, nu are relevanta. Ideea pe care dorim sa o expunem e aceasta. Constanta poate fi una dintre cheile succesului. Esti constant in a achizitiona piese de calitate superioara. Ai sanse mari sa reusesti. Noi iti recomandam astazi un termostat original Bobcat, care stie totul despre constanta. Are grija de motorul utilajului tau si nu lasa agentul de racire sa bolboroseasca.

Termostat excavator Bobcat 335 - pentru ca o piesa de top face diferenta!

Un asemenea termostat are un rol bine definit si e chiar vital utilajului tau! Asta pentru ca piesa asigura si mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Nu-ti fie frica sa intrebi!

Poate ca esti un cunoscator al domeniului pieselor de schimb sau poate ca esti un posesor de utilaje la inceput de drum. Oricum ar fi, nu te sfii sa ne pui intrebari legate de acest domeniu. Alegi sa ne intrebi pentru a primi informatii pertinente. Profita de consultanta tehnica gratuita pe care o punem la dispozitia ta.

Termostat pentru excavator Bobcat 335 va ramane in garantie vreme de 6 luni, incepand cu momentul achizitionarii.

Termostat excavator Bobcat 335 va poposi in bratele tale mai repede decat te astepti. Bazeaza-te pe promptitudinea noastra si pe rapiditatea firmelor de curierat. Si nu uita ca ne poti contacta oricand ai intrebari! Pentru noi noi avem oricand raspunsuri!

Acest termostat are un rol important in angrenajul utilajului tau. Nu risca sa fie montat necorespunzator, fiindca s-ar putea sa provoci mari pagube. Alege sa colaborezi doar cu profesionisti!

Specificatii tehnice
Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura