Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru incarcator frontal Bobcat AL275

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
YWUTBXPR-CD
Out Of stock
Descriere
Ti s-a intamplat vreodata sa fii indragostit de o persoana ce s-a dovedit a fi nepotrivita? Sa stii ca astfel de chestiuni se pot intampla si in alte domenii. Poti sa fii indragostit de piese de schimb slabe. Si atunci ce te faci? Ramai in aceasta relatie toxica? Sau incerci sa te rupi? Noi iti recomandam sa fugi cat mai repede si cat mai departe de piesele indoielnice. Mai ales ca la noi gasesti atat de multe componente de mare calitate. Poti incepe chiar cu acest termostat incarcator frontal Bobcat AL275 ce e o piesa faurita pentru a-ti tine utilajul in cea mai buna forma.

Exista piese si piese. Componente si componente. Utilaje si utilaje. Si apoi exista produse originale Bobcat. Asa cum e si termostatul pe care ti-l prezentam astazi. Caracteristicile componentelor Bobcat sunt iesite din comun. Si utilajul tau iti va multumi pentru o asemenea optiune. Si tu iti vei multumi cand vei descoperi durabilitatea si rezistenta acestui tip de piese. Ce sa mai?! Atunci cand ai calitatea alaturi prinzi aripi. Aripile acelea care te determina sa iti doresti mai mult. Sa crezi ca poti mai mult. Si chiar sa poti mai mult.

Termostat incarcator frontal Bobcat AL275 - cand stii ce sa alegi!

Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze corespunzator, doteaza-l cu piese calitative. Acest termostat de top asigura si mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Intrebarile nu costa!

Avem un serviciu gratuit de consultanta pentru clientii nostri. Asa ca de fiecare data cand indoiala se strecoara prin gandurile tale, opteaza sa te sfatuiesti cu profesionisti. Alege sa ne contactezi pentru a face alegerile ideale!

Termostat pentru incarcator frontal Bobcat AL275 e o piesa de clasa, care beneficiaza de o garantie de 6 luni, incepand cu data procurarii.

Termostat incarcator frontal Bobcat AL275 va ajunge la tine prin curier rapid, in 24-48 de ore. Comanda cu incredere de la noi si nu uita ca ne poti contacta pentru orice nelamurire ai avea. Iti stam la dispozitie!

Apeleaza doar la profesionisti cand vine vorba de montaj. Doar astfel te poti asigura ca ii vei oferi un start propice noii piese de schimb!

Specificatii tehnice
Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura