Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru motor Kubota V2003

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
35HSKGOJ-CD
Out Of stock
Descriere
Acest termostat motor Kubota V2003 reprezinta recomandarea noastra atunci cand vine vorba de piese de schimb. Este o componenta calitativa, care va fi alaturi de bunul mers al utilajului tau pentru multa vreme. Nu trebuie sa iti faci nicio grija cand vezi o piesa originala. E un produs ale carui caracteristici isi vor aduce aportul intr-o masura covarsitoare.

Ai nopti nedormite? Ai nopti in care nu poti dormi din cauza grijilor de care nu poti scapa? Se tin scai de tine? Problemele sunt menite sa apara si sa fie depasite. Asa ca odihneste-te linistit si incepe-ti urmatoarea dimineata cu determinare si ravna. Iti stam la dispozitie cu solutia care te scoate din impas: calitatea. Opteaza doar pentru piese de schimb de inalta calitate. Utilajul tau te va rasplati cu functionare optima indelungata. Noi te imbiem cu acest termostat original Bobcat!

Termostat motor Kubota V2003 - piesa cu care vrei sa te intalnesti mereu!

Un asemenea termostat are rolul de a asigura si de a mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a veni in ajutorul celor care au intrebari. Sau nedumeriri. Sau au nevoie de sfaturi. Ori de recomandari. Te poti baza pe cunostintele noastre. Intreaba-ne pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta!

Termostat motor Kubota V2003 e o componenta care va ramane in garantie vreme de 6 luni, incepand cu data achizitionarii.

Termostat motor Kubota V2003 e o piesa vitala in angrenajul utilajului tau. Ne grabim sa o trimitem spre tine prin curier rapid. In 24-48 de ore te va gasi, oriunde ai fi in tara. Iti reamintim ca ne poti contacta pentru orice intrebare care nu iti da pace. Noi avem raspunsul!

Un montaj propice ii va oferi noii piese de schimb o viata sigura si indelungata. Unul necorespunzator iti va doar doar batai de cap si te va pune la cheltuiala. Ce alegi? Piesa este potrivita si pentru V2003-M-BI-T.

Specificatii tehnice

Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura