Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru motor Kubota V2403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
YI94WRT1-CD
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam cu multa bucurie acest termostat motor Kubota V2403 din depozitul nostru. De ce suntem bucurosi sa iti aratam o astfel de piesa? Pentru ca este impecabila. Ne da pe spate de fiecare data cand ii redescoperim calitatile. Impleteste atat de armonios calitatea, rezistenta si durabilitatea incat nu putem descrie in cuvinte. Asa ca nu ne ramane decat sa ti-o recomandam.

Care este felul in care ii arati utilajului tau cat de mult ii apreciezi munca si devotamentul? Il privesti cu multa candoare? Il mangai dupa ce mai duce la indeplinire o sarcina? Ai grija de el dotandu-l cu piese de cea mai buna calitate? Sau toate cele de mai sus? Chiar daca il mangai sau nu, la componentele de clasa sa nu renunti sub niciun chip. Acestea sunt cele care determina performanta. In aceasta categorie se incadreaza si acest termostat original Bobcat!

Termostat motor Kubota V2403 - alegerea pe care trebuie sa o faci!

Acest termostat are menirea de a asigura si de a mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Cand experienta isi spune cuvantul!

Cand experienta isi spune cuvantul, te poti baza in totalitate pe ce afli. Avem un serviciu gratuit de consultanta pentru a preintampina nedumeririle tale. Iti stam la dispozitie cu tot ceea ce stim pentru a ne asigura ca vei face alegerea perfecta. Contacteaza-ne ca sa alegi corect!

Termostat pentru motor Kubota V2403 e o piesa de schimb care va benificiaza de o garantie valabila timp de 6 luni, incepand cu ziua procurarii.

Termostat motor Kubota V2403 e piesa de care ai nevoie? Nicio grija! O livram in 24-48 de ore ca sa te bucuri de sprijinul utilajului tau cat mai rapid! Iti aducem aminte ca ne poti contacta ori de cate ori ai intrebari!

Atunci cand vine vremea montajului, ai grija pe mana cui il lasi. O miscare gresita iti poate ruina timpul si investitia. Alege sa colaborezi doar cu ateliere de specialitate! Componenta e potrivita si pentru V2403-CR-E4B-TXN-1.

Specificatii tehnice

Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura