Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
TGVNB8ZQ-LA
Out Of stock
Descriere
Daca detii un buldoexcavator Caterpillar 442D si vrei sa ii asiguri o functionare impecabila, ai nevoie de un set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 442D de ultima generatie. Acest set contine piese de calitate, care garanteaza etansarea si eficienta cilindrului hidraulic. Setul este usor de montat si se potriveste perfect cu modelul tau de utilaj. Comanda-l cu toata increderea si nu vei regreta!

La ACN Piese Utilaje, iti oferim cele mai bune solutii pentru utilajele tale din domeniile constructiilor si agriculturii. Avem piese pentru toate tipurile de utilaje, de la motor, transmisie, electrica, hidraulica, senile, caroserie si pana la elemente de uzura si consumabile. Toate produsele noastre sunt de calitate superioara, la preturi accesibile si cu livrare rapida in toata tara. Daca nu esti hotarat poti vorbi cu unul dintre consultantii nostri. Acestia iti pot oferi toate detaliile de care ai putea avea nevoie.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 442D - Necesar pentru o reparatie cu succes
Un set de garnituri defect sau uzat poate provoca probleme serioase la cilindrul hidraulic, cum ar fi scurgeri de ulei, pierderi de presiune, zgomote anormale sau functionare incorecta. Acestea pot reduce performanta si siguranta utilajului tau si pot duce la costuri suplimentare. De aceea, iti recomandam sa verifici periodic starea garniturilor si sa le schimbi la timp.

Vorbeste cu un personal dedicat!
Daca ai nelamuriri despre acest produs sau despre alte piese din oferta noastra, nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim consultanta tehnica gratuita, de la specialistii nostri in domeniu, care te vor ajuta sa alegi cea mai buna optiune pentru utilajul tau.

Livrare
Acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru buldoexcavator Caterpillar 442D poate ajunge la tine in doar 24 de ore! ACN Piese Utilaje ofera livrare rapida in toata tara. Daca esti in apropiere de Bucuresti, poti sa iti ridici chiar personal comanda de la sediul nostru.

Montaj
Pentru a asigura o instalare corecta si sigura a pieselor noastre de schimb, recomandam cu tarie ca montajul sa fie realizat in cadrul unui service specializat. Aceasta abordare garanteaza functionarea optima a echipamentului tau si prelungeste durata de viata a pieselor noastre de inalta calitate. Daca nu cunosti unul, noi iti putem oferi contactul unuia dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura