Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set garnituri cilindru cupa Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
6MHCIBNQ-LA
Out Of stock
Descriere
Cand ai un buldoexcavator Caterpillar 436C, ai un adevarat campion al muncii grele. Acest utilaj este capabil sa faca fata oricarui teren si oricarei provocari. Dar pentru a-si pastra puterea si precizia, are nevoie de ingrijire si atentie. De aceea, iti recomandam acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 436C foarte util. Contine toate piesele care ii vor reda vitalitatea si rezistenta. Toate piesele sunt fabricate din materiale de inalta calitate, care nu se tem de presiuni si temperaturi ridicate.

Setul nostru de garnituri este oferit de ACN Piese Utilaje, o companie care stie totul despre utilaje din agricultura si constructii. Avem o experienta vasta in domeniu si o pasiune pentru ceea ce facem. Avem stocuri mari de produse, livrare rapida si preturi competitive. Fie ca ai nevoie de piese pentru tractoare, combine, excavatoare, buldozere sau alte utilaje, noi suntem solutia ta.

Set garnituri cilindru cupa multifunctionala Caterpillar 436C - Cand ai un utilaj nu inseamna neaparat si costuri mari!
Stim ca utilizarea intensa a utilajelor poate duce la uzura si deteriorarea pieselor. De aceea, iti oferim setul nostru de garnituri pentru cilindrul cupa multifunctionala, care este conceput special pentru modelul 436C. Astfel, vei preveni scurgerile de ulei, pierderea de forta si alte probleme care pot afecta functionarea cilindrului.

Vorbeste cu un specialist!
Daca nu esti sigur ce set de garnituri ti se potriveste sau ai alte intrebari legate de produsele noastre, nu ezita sa ne contactezi. Te vom sfatui cu profesionalism si amabilitate. Suntem aici pentru tine si pentru utilajele tale!

Livrare
Livrarea rapida este unul dintre avantajele pe care ti le oferim. In doar 24 de ore, poti primi acest set garnituri cilindru cupa multifunctionala pentru buldoexcavator Caterpillar 436C incredibil, la adresa ta sau la cea indicata de tine. Daca iti doresti sa vezi produsul inainte de a-l cumpara, poti sa vii la sediul nostru de langa Bucuresti, unde te vom primi cu respect si amabilitate.

Montaj
Montajul produsului pe care l-ai ales este o operatiune delicata, care necesita personal calificat si echipamente adecvate. De aceea, iti sugeram sa nu incerci sa faci montajul singur, ci sa te adresezi unui service autorizat. Daca ai nevoie de ajutor, poti conta pe noi.

Specificatii tehnice

Setul este format din 11 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura