Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru punte JCB SD40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
E6HPSFNZ-CD
Out Of stock
Descriere
Ai trecut si tu prin situatii in care pana si somnul iti era cutreierat de griji si de lucrurile pe care nu le-ai indeplinit de-a lungul zilei? Nu iti oferim pastile care sa te ajute sa dormi mai bine. Insa iti oferim remediul care poate sa iti ofere o doza buna de incredere. Te indemnam sa alegi piese de schimb de calitate pentru o reparatie de lunga durata. Iti recomandam aceasta garnitura piston frana punte JCB SD40 ca sa poti opri temerile sa isi mai faca aparitia.

Ce e de facut atunci cand utilajele inceteaza sa mai functioneze din cauza cedarii anumitor componente? Trebuie facut acelasi lucru ca in cazul in care utilajele functioneaza precar din cauza unor piese uzate, chiar daca ele nu au sucombat. Totusi, ce trebuie facut? Trebuie inlocuite la timp piesele uzate sau slabe cu unele de calitate. Produsele calitative nu trebuie sa lipseasca niciunei afaceri indreptate spre succes. La ACN Piese Utilaje vei gasi mereu componentele care sa te ghideze spre reusita.

Garnitura piston frana punte JCB SD40 - alegerea celor care vor siguranta!

Rolul acestei garnituri este acela de a etansa. Adica pune o bariera, seteaza limite. Nu se trece pe langa ea. Piesa se monteaza pe pistonul de frana.

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

Atunci cand alegi sa te consulti cu noi, nicio intrebare nu ramane fara raspuns. Nu ne e frica sa admitem ca nu le stim pe toate. Mai ales ca suntem dornici sa ne perfectionam. Te ajutam cu recomandari, cu sfaturi si, fireste, cu piesele de schimb potrivite. Ai consultanta tehnica gratuita cand colaborezi cu noi.

Garnitura piston frana pentru punte JCB SD40 poate ajunge la tine intr-un timp extrem de scurt. Doar plaseaza comanda si convinge-te de cat de rapid merg lucrurile. Sau, mai degraba, curierii. ACN Piese Utilaje e spatiul ce te invaluie mereu cu piese de calitate!

Montajul gresit este sinonim cu functionarea necorespunzatoare a utilajului tau. Ai grija pe mana cui lasi aceasta operatiune importanta!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura