Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru punte JCB PD40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
A589JZDP-CD
Out Of stock
Descriere
O astfel de garnitura piston frana punte JCB PD40 are menirea de a etansa. Ce inseamna acest lucru? Ca pistonul de frana al utilajului tau e perfect inchis, si nu permite niciunui lichid sa intre sau sa iasa. E un blocaj si pentru impuritati. Asadar, daca vrei sa te asiguri ca poti pune frana ritmului alert al muncii tale, atunci alege sa investesti intr-o garnitura pe cinste. De fapt, te indemnam ca mereu sa alegi doar componente calitative.

Orice afacere despre care se doreste a fi de succes trebuie sa beneficieze de o viziune buna, indusa de cele mai multe ori de antreprenor. Viziunea te ajuta sa intocmesti un plan corespunzator urmaririi succesului. Noi suntem de parere ca niciun plan bun nu poate omite piesele de schimb de calitate superioara, dupa cum nu poate include produsele slabe. Straduieste-te sa incluzi in afacerea ta produse dintre cele mai bune. ACN Piese Utilaje iti este alaturi in acest demers.

Garnitura piston frana punte JCB PD40 - alegerea perfecta cand vrei sa pui o frana de la stres!

Aceasta componenta care se monteaza pe pistonul de frana are menirea de a etansa. Adica tine totul sub control.

Intrebari? Raspundem cu placere!

Nu suntem deloc asemenea oamenilor de la ghisee, de care iti e teama. Suntem exact opusii. Suntem prietenosi si comunicativi. Asa ca asteptam nerabdatori intrebarile tale cu privire la piese de schimb pentru utilajele tale. Iti oferim consultanta tehnica gratuita cand alegi sa achizitionezi produse de la noi.

Garnitura piston frana pentru punte JCB PD40 ajunge oriunde ai fi in tara, prin serviciile de curierat rapid. Nu uita ca atunci cand ai nevoie de piese de top pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje e locul unde le poti gasi.

Nu risca sa ruinezi timpul, investitia si viata piesei de schimb. Apeleaza doar la serviciile specialistilor cand vine vorba de montaj!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura