Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru punte JCB PD80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
SDUJ8I5O-CD
Out Of stock
Descriere
Cat de mult inseamna siguranta pentru tine? Faci parte din categoria celor care zic las’ ca inca mai merge si mai tragi de utilajul tau o zi, inca o zi, si inca o zi? Astfel de actiuni nu fac altceva decat sa defecteze si mai tare masinaria de care te folosesti in munca pe care o depui zilnic. Asa ca odata ce vezi semne de uzura, sari la inlocuirea piesei. Noi iti stam la dispozitie cu o sumedenie de produse, toate pregatite sa ajunga rapid la tine. Alege acum aceasta garnitura piston frana punte JCB PD80 si descopera cat de rapizi sunt curierii rapizi.

Informatia te poate ajuta foarte mult. E logic sa fie asa. Daca te afli in necunostinta, nici nu poti alege. In schimb, daca cunosti proprietatile pieselor de schimb de care esti interesat, atunci esti in situatia de a fi capabil sa faci cea mai buna alegere. Iata de ce iti recomandam sa te interesezi de detaliile specifice produselor de care ai nevoie. Incearca sa afli cat mai multe de la cei experimentati, care nu le cunosc doar in teorie, ci si in practica. ACN Piese Utilaje te asteapta cu recomandari si produse pe cinste!

Garnitura piston frana punte JCB PD80 - cand garnitura e felul principal care determina buna functionare a utilajului tau!

Rolul acestei garnituri este acela de a etansa. Adica pune o bariera, seteaza limite. Nu se trece pe langa ea. Piesa se monteaza pe pistonul de frana.

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

Atunci cand alegi sa te consulti cu noi, nicio intrebare nu ramane fara raspuns. Nu ne e frica sa admitem ca nu le stim pe toate. Mai ales ca suntem dornici sa ne perfectionam. Te ajutam cu recomandari, cu sfaturi si, fireste, cu piesele de schimb potrivite. Ai consultanta tehnica gratuita cand colaborezi cu noi.

Garnitura piston frana pentru punte JCB PD80 poate ajunge la tine intr-un timp extrem de scurt. Doar plaseaza comanda si convinge-te de cat de rapid merg lucrurile. Sau, mai degraba, curierii. ACN Piese Utilaje e spatiul ce te invaluie mereu cu piese de calitate!

Montajul gresit este sinonim cu functionarea necorespunzatoare a utilajului tau. Ai grija pe mana cui lasi aceasta operatiune importanta!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura