Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru punte JCB PD87

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
T9J3ROFM-CD
Out Of stock
Descriere
Probabil ca de-a lungul timpului te-ai confruntat si tu cu probleme care parca au aparut de nicaieri, dar care nu se mai dadeau plecate. Cand te invarti in sfera agriculturii si a constructiilor utilajele sunt parte integranta din viata ta. Asa ca noi te sfatuim sa fii mereu cu ochii pe ele. Mai ales ca indeplinirea muncii tale depinde de modul in care ele functioneaza. Alege aceasta garnitura piston frana punte JCB PD87 si ingrijeste-te de bunul mers al utilajului tau! Cand ai piese calitative alaturi neplacerile nu isi fac aparitia!

Ai vrea sa iti vezi afacerea pe o panta ascendenta? Iti este groaza sa o vezi plecand la vale, intr-un ritm descendent alert? Iti este teama ca unele dealuri sunt prea solicitante pentru afacerea ta? Ti-e frica de faptul ca unele vai sunt prea abrupte pentru afacerea ta? Fii pregatit pentru toate! Doteaza-ti utilajele cu piese de schimb calitative pentru ca ele sa faca fata oricarei provocari. Nu uita ca drumul inspre succes trebuie urmat si prin intermediul produselor de clasa. ACN Piese Utilaje iti e partener de nadejde pe acest drum!

Garnitura piston frana punte JCB PD87 - felul principal prin intermediul caruia sistemul de franare va functiona perfect!

Rolul acestei garnituri este acela de a etansa. Adica pune o bariera, seteaza limite. Nu se trece pe langa ea. Piesa se monteaza pe pistonul de frana.

Nicio intrebare nu ramane fara raspuns!

Atunci cand alegi sa te consulti cu noi, nicio intrebare nu ramane fara raspuns. Nu ne e frica sa admitem ca nu le stim pe toate. Mai ales ca suntem dornici sa ne perfectionam. Te ajutam cu recomandari, cu sfaturi si, fireste, cu piesele de schimb potrivite. Ai consultanta tehnica gratuita cand colaborezi cu noi.

Garnitura piston frana pentru punte JCB PD87 poate ajunge la tine intr-un timp extrem de scurt. Doar plaseaza comanda si convinge-te de cat de rapid merg lucrurile. Sau, mai degraba, curierii. ACN Piese Utilaje e spatiul ce te invaluie mereu cu piese de calitate!

Montajul gresit este sinonim cu functionarea necorespunzatoare a utilajului tau. Ai grija pe mana cui lasi aceasta operatiune importanta!

Specificatii tehnice

fata plana
diametru exterior 156.5 mm
diametru interior 148 mm
grosime 3.5mm
material cauciuc
Trimite mesaj
Din Gura in Gura