Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB TM27

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM27
Cod produs
KB4WNUHO-AM
Out Of stock
Descriere
Cand vezi ca viata trece in galop pe langa tine, parca iti doresti sa te intorci in timp sa schimbi ceva. Singurul lucru pe care il poti schimba astazi, fara sa calatoresti in trecut, este calitatea vietii. A ta. Si a utilajului pe care il detii. Cu aceasta garnitura piston frana JCB TM270 ii oferi sistemului de frana siguranta ca cineva acolo se ingrijeste sa etanseze uleiul, ca sa nu rabufneasca din piston. Investind in piese de schimb de calitate - calitate adevarata, vei avea certitudinea ca utilajul tau va functiona in conditii optime pe termen nu lung, ci foarte lung.

Nu visa cu ochii deschisi! Echipa ACN Piese Utilaje se afla la un apel distanta, iar piesa pe care o cauti, la maxim o zi distanta. Pune mana pe telefon si suna-ne chiar astazi! De ce sa nu-ti petrece ziua alaturi de familie, in loc sa pierzi vremea cu inlocuirea garniturilor mediocre? Intra in magazinul nostru virtual si ia-ti tot ceea ce-ti doresti. Nu esti hotarat sau nu stii daca o piesa este potrivita pentru nevoile tale? Aatunci ia legatura cu serviciul nostru gratuita de consultanta tehnica! Te asteptam!

Garnitura piston frana JCB TM270 - ermetizeaza si dureaza!

Asa cum se poate vedea in plansele alaturate, aceasta garnitura se monteaza pe pistonul de frana si are rolul de etansare. Este fabricat dintr-un cauciuc foarte rezistent, care-si va dovedi calitatea de la primele utilizari.

ACN Piese Utilaje - solutii de incredere, cu accent pe detalii

Achizitionarea pieselor de schimb potrivite pentru utilajul tau poate fi o sarcina grea, dar, cu echipa noastra, nu vei sti ce inseamna greul. Din depozitul nostru bine aprovizionat, intotdeauna va porni spre tine cel mai de incredere si mai calitativ produs.

Livrare
Noua ta garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB TM270 va ajunge la destinatie in doar 24 de ore. Aproape la fel de repede precum calatoria in timp cu o masina cu reactor nuclear si plutoniu, la viteza luminii! Ca DeLorean-ul din „Inapoi in viitor”, doar ca intr-o varianta mai sigura 😊 Contacteaza-ne!

Montaj
Insusi Doc Brown, trasnitul om de stiinta din „Inapoi in viitor”, a apelat la serviciile unui profesionist pentru a-i repara masina. Deci daca vrei ca utilajul tau sa faca exact ceea ce-i ceri, apeleaza si tu la un specialist, preferabil un service autorizat.

Specificatii

- fata plana
- diametru exterior 156.5 mm
- diametru interior 148 mm
- grosime 3.5mm
- material cauciuc
- compatibilitate cu: JCB TM270LE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura