Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535
Cod produs
EW60X5VI-AP
Out Of stock
Descriere
Garnitura piston frana JCB 535 are un rol fundamental in asigurarea functionarii optime a sistemului de franare. Acest mic, dar esential component este montat cu precizie pe pistonul de frana si actioneaza ca un paznic al etanseitatii. Rolul principal al garniturii este de a preveni patrunderea aerului sau a contaminantilor in sistem. Astfel, lichidul de frana ramane curat si presiunea este mentinuta constanta. Prin aceasta etansare corecta, garnitura contribuie la asigurarea unei franari eficiente si sigure in timpul utilizarii incarcatorului telescopic. Cu acest produs, te vei bucura de un utilaj puternic, care functioneaza optim pe tot parcursul proiectelor tale ambitioase.

La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati asigurarii faptului ca vehiculele tale functioneaza in siguranta si eficient. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, te putem ghida in alegerea si intretinerea garniturii corespunzatoare pentru incarcatorul tau telescopic. Fiecare componenta, inclusiv aceasta garnitura, joaca un rol semnificativ in mentinerea performantei optime a vehiculului. Lasa un expert sa te ajute in alegerea componentelor corecte pentru ca utilajele tale sa aiba parte doar de ce este mai bun!

Garnitura piston frana JCB 535 - protectorul sistemului de franare
Cu garnitura aceasta, sistemul de franare poate functiona fara probleme. Aceasta componenta asigura etanseitatea pe pistonul de franare, contribuind la mentinerea presiunii corecte in sistem. Astfel, este asigurata franarea sigura si eficienta a utilajului. Astfel, incarcatorul tau telescopic va performa pe santier si in cadrul proiectelor tale ambitioase.

ACN Piese Utilaje iti ofera cele mai bune si mai simple sfaturi pentru afacerea ta!
Fiindca mereu ne dorim ca tu sa ai parte doar de ce este mai bun iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Vrem ca tu sa fii sigur de ceea ce cumperi pentru utilajele si afacerea ta. Cu un singur apel vei afla toate raspunsurile de care ai nevoie si poate chiar mai mult. Noi suntem mereu aici pentru tine!

Livrare
Aici la ACN Piese Utilaje nu doar produsele sunt de inalta calitate, ci si serviciile! Comanda azi garnitura piston frana pentru incarcator telescopic JCB 535 de pe site-ul nostru online sau prin apel telefonic si ea va ajunge la tine in doar 24 de ore. Nu rata ocazia de a folosi produse de calitate care ajung la tine de pe o zi pe alta!

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre un utilaj bun si unul foarte bun. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere. Garnitura se monteaza pe pistonul de frana.

Specificatii tehnice

- Fata plana
- Diametru exterior 156.5 mm
- Diametru interior 148 mm
- Grosime 3.5mm
- Material cauciuc
- Compatibil si cu utilajele JCB 535-60, JCB 535-60FS, JCB 535-60FSPLUS, JCB 535-67, JCB 535-67FSPLUS, JCB 535-95, JCB 535-95FS, JCB 535-95FSPLUS, JCB 535-97SWAY, JCB 535-125, JCB 535-140, JCB 535FS, JCB 535FSSUPER, JCB 535P125, JCB 535S, JCB 535SX, JCB 535XL, JCB 535SXLTELEAGRI, JCB 535SXTELEAGRI, JCB 535STELEAGRI, JCB 535TELEBAT.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura